Barátok közt

Következő rész (2015. október 22.)

rtl.hurtl.hu

2015. október 21. 22:01

Hanna és Péter végleg összevesznek Ádám telefonhívása után?  Belemegy László abba, hogy lopott holmit áruljon a kisboltban? Ki fogja megállítani Ludwigot és Ágnest?

Hanna megijed, amikor Ádámtól telefonhívást kap, és kiderül, hogy Ádám Péterrel is beszélt korábban. Péter azonban az állítja, hogy nem mondott semmi Ádámnak Hannáról és Balázsról. Végül összevesznek, miközben mindketten a másikat hibáztatják a múlt eseményeiért. Péter pókeren vigasztalódna Rudiékkal, de ott is veszít. Ugyanekkor Róbert direkt veszít Rudival szemben. Vajon mire készül?

 

Vali megkéri Lászlót, hogy árulhassa a kozmetikumait a kisboltban, de Lászlónak nincs ínyére lopott holmival kereskedni. Kap egy rúzst Valitól, amit Gizellának ad. Gizellának gyanús az eset, ezért felhívja Valit, aki elmondja, hogy csak azért adta Lászlónak a rúzst, hogy rávegye, árulja a boltban is. Végül Gizella megy bele a közös üzletbe, hogy legyen pénze meglátogatni Lindát.

 

Attila számon kéri Ágnesen és Ludwigon Brigittáék csődbe kényszerítését, de Ludwig lelkiismeretfurdalás nélkül ad magyarázatot. Bár Attila megérti a bosszú vágyát, mégsem szeretne további üzleti kapcsolatban maradni Ludwiggal, mert attól tart, morálisan megkérdőjelezhető módszereivel tönkreteszi a cég hírnevét. Attila végül Miklóshoz fordul segítségért.

#Barátok közt#veszekedés#telefonhívás#kisbolt#holman hanna#berényi balázs#bokros ádám#novák laci#schneider ludwig#berényi ágnes#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk