Barátok közt

Előző rész (2015. október 19.)

rtl.hurtl.hu

2015. október 19. 22:00

Tóbiás nagyon aggódik az állapota miatt. Ludwig érdekes információkat talál a Kft. könyvelésében. Együtt marad-e Hanna és Balázs az együtt töltött éjszaka után?

Miután Tóbiás bevallotta, hogy nem tudja használni a jobb oldalát, megkér mindenkit Zsófi kivételével, hogy hagyják magára. Míg Gizella Margót vigasztalja, Tóbiás Zsófival osztja meg a félelmeit a közös jövőjüket illetően. Később Margó biztosítja Zsófit, hogy mindenben segíteni fogja, és hogy Zsófi ebben az új helyzetben is helyt fog állni. Zsófi a saját félelmei ellenére igyekszik optimistán látni a világot.

 

Ludwig aggódik, hogy megfelelő-e a Berényi Kft vezetése, ezért el akarja kérni a legfrissebb könyvelési adatokat. Ám Attila csak egy részüket hajlandó átadni, ami miatt Ludwig dühös lesz. Ágnes is kísérletet tesz az adatok beszerzésére, de neki sem sikerül. Közben Ludwig valamit talál a könyvekben. De vajon mi az?

 

Míg Hanna és Balázs egymáséi lesznek, a dühös és csalódott Péter belemegy egy pókerjátszmába Krisztiánnal és Rudival, és veszít. Másnap azzal vádolja meg Balázst, hogy az első pillanattól kezdve azt tervezte, hogy lenyúlja Hannát, és csak azért ajánlotta fel Péternek a segítségét, hogy így kerüljön közelebb a céljához. Amikor Péter rájön, hogy Balázs nem vágyik még komoly kapcsolatra Hannával, beadja a lánynak az ellenkezőjét. Ezen felbuzdulva Hanna már közös lakást keres, ám Balázs közli vele, hogy el kell utaznia. Mi lesz most Hannával?

#Barátok közt#aggodalom#állapot#érdekes#információ#könyvelés#éjszaka#nagy tóbiás#schneider ludwig#holman hanna#berényi balázs#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk