Barátok közt

Következő rész (2015. október 12.)

rtl.hurtl.hu

2015. október 9. 22:01

Megtudja-e Ágnes Róbert titkát? Krisztián László stand-up estjétől reméli a bisztró fellendülését. Zsófi megcsókolja az eszméletlen Tóbiást, aki ezután magához tér.

Az interjú után Ludwig szeretne végre kettesben maradni régen látott feleségével. Megjegyzi Róbertnek, hogy a titka biztonságban van. Ágnes kíváncsiságát felkelti a titok. Ludwig megdicséri Ágnest. Ügyesen intézte a dolgokat, míg távol volt, de szerencsére újra kézbe tudja venni az ügyeket. Ágnes kiszedi Róbertből a titkát. Egyszer már volt egy autóbalesete, amit ő okozott. De Ludwig kihúzta a bajból, és a balesetben meghalt barátra kenték az ügyet. Ágnes nem érti, hogy ezek után miért mártotta be Róbert az apját. Róbert közli, hogy bajban volt. Ágnes úgy tesz Ludwig előtt, mintha nem tudna a dologról.

 

A Rózsa számláit nézve Krisztián aggódik, hogy a bisztró nem nyereséges. Zsolt pénzmosásra használta, neki mindegy volt a bevétel. De nekik most ez az egyetlen forrásuk. Krisztián stand-up estet akar szervezni, amire meghívja Lászlót fellépni. Rudi szerint ez rossz ötlet, László nem túl ügyes. László Gizella nyomására elvállalja az esti fellépést, de nagyon izgul. Gizella megnyugtatja, hogy ő nem lesz jelen, így viccelődhet rajta nyugodtan, az már egyszer bevált. Az est remekül sikerül. Közben Gizella otthon videocsetel Lindával, aki elárulja neki, hogy babát vár.

 

Miklós bevallja Zsófinak, hogy Timi okozta a balesetet. Zsófi szerint Miklós hibája, Timi rá ütött. Miklós esküdözik, hogy majd elintézi ezt Timivel. Zsófi beolvas Miklósnak. Szerinte Miklós túl elfogult a családjával szemben, úgysem történik majd semmi. Zsófi megnyugtatja Júliát, hogy nem perli be Attilát, mert tud Timiről. Bevallja, hogy nagyon aggódik Tóbiás miatt, mert szerelmes belé. Timi meglátogatja Tóbiást a kórházban, megrázzák a tettei következményei. Júlia elmondja Nórának, már Zsófi is tudja, hogy Timi tette a kígyót az autóba. Nóra számon kéri Miklóst, hogy miért adta ki a lányukat. Nóra aggódik, hogy szörnyeteget neveltek. Timi véletlenül meghallja a szülei beszélgetését, bűntudata van. A kórházban Zsófi megcsókolja az eszméletlen Tóbiást. Miután kimegy a kórteremből, Tóbiás magához tér. Vajon mindent hallott?

#Barátok közt#titok#standup#bisztró#fellendülés#csók#eszméletlen#berényi ágnes#schneider róbert#bartha krisztián#novák laci#szentmihályi zsófi#nagy tóbiás#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk