Barátok közt

Előző rész (2015. szeptember 25.)

rtl.hurtl.hu

2015. szeptember 25. 22:00

Előkerül-e Aliz? László ismét stand-uposnak áll. Megtudja-e Liza ki az igazi apja?

Zsolt bemegy Nikolhoz beszélőre, ahol megtudja, hogy Nikol gyanúba hozta Zsoltot Olíviának a fegyverkereskedelemmel kapcsolatban. Zsolt dühös, de nem tud mit tenni. Közben Bözsi és Ádám azon aggódnak, bajba kerülhet Aliz, ha Zsolt megtalálja. Ezért elterelik Zsolt és Krisztián figyelmét, és eljátsszák, hogy Bözsi fontos információkat adott ki Olíviának. Zsolt érzi, hogy lépnie kell. Először Nikol, majd Bözsi hozta kellemetlen helyzetbe.
 
A lakók szörnyülködnek egyet a szobrász absztrakt Magdi-elképzelése miatt. Senkinek nem tetszik a szoborterv. László is kineveti a szobortervet, majd elmondja Gizellának, hogy elvesztette a megtöbbszörözött pénzét. Gizella kiakad ezen, de László rávezeti, hogy mindennek a vidám oldalát kell nézni. Amikor László a szerencsétlenségével megnevetteti Tóbiást, Gizellának eszébe jut, hogy Lászlónak ismét stand-uposnak kéne állnia.
 
Ágnesnek nem tetszik, hogy Attila Benedek volt kottáit hozta el Lizának. Liza viszont rákattan a kottára, mert abban hasznos jegyzeteket talál. Liza rajtakapja Ágnest, hogy egy régi fényképet nézeget, amin ő, Attila és Benedek szerepel. Később Liza észreveszi, hogy a kézírás a fénykép hátulján és a kottában megegyezik. Liza felkeresi Attilát és nekiszegezi a kérdést: miért titkolóznak neki annyit Benedekről? Csak nem azért, mert ő az apja? Mit mond erre Attila? 
#Barátok közt#standup#fekete aliz#novák laci#takács liza#teszári nóra#somogyi zoltán#8:08 - minden reggel#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk