Barátok közt

Előző rész (2015. szeptember 22.)

rtl.hurtl.hu

2015. szeptember 22. 22:00

Balázs meglepetten konstatálja, hogy Hanna Péter után már Ádámmal jár. Miklóst egyre inkább zavarja, hogy Timi nem akar az élete része lenni.Vilmos aggódik a ház biztonsága miatt.

Balázs vigasztalni próbálja Hannát, amiért a barátja konfliktusba került Ritával, és közben rájön, hogy Hanna már nem Péterrel, hanem Ádámmal jár. Miután Rita újabb esélyt kér Ádámtól, Ádám végül közbenjár Zsófinál, hogy mégis ő kapja a munkát. Ádám végül bocsánatot kér Hannától, aki megbocsát neki. Balázs hitetlenkedve beszéli meg Péterrel, szerinte mennyire lehetetlen kapcsolat Hannáé és Ádámé.
 
Miután Róbert megnyerte megint Nóra bizalmát, Miklós orra alá dörgöli, hogy milyen kár, hogy Miklós nem foglalkozhat a saját lányával. Miklós Nórát vonja kérdőre, aki szerinte szándékosan manipulálja Miklós ellen Timit. Mónika felkéri Miklóst gyermeke keresztapjának, és arról győzködi, hogy próbálja rendbe hozni kapcsolatát Timivel. Amikor Miklós Lizát dicséri, Timi véletlenül meghallja szavait, és megroppan.
 
Luca továbbra is szomorú, amiért nem tudja elérni anyját. Ádám megjegyzést tesz a ház biztonságát illetően Vilmosnak, aki titokban végül felhívja Olíviát, annak ellenére, hogy Bözsi szerint nem kell tenniük semmit, csak várni, hogy elüljön a vihar. Olívia végül megérkezik, és ismét Aliz után kezd kérdezősködni
#Barátok közt#párkapcsolat#zavar#aggodalom#ház#biztonság#berényi balázs#holman hanna#illés péter#bokros ádám#berényi miklós#berényi timi#vili bácsi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk