Barátok közt

Előző rész (2015. szeptember 18.)

rtl.hurtl.hu

2015. szeptember 18. 22:00

Róbert nem adja föl a háborút Miklóssal. Gizella kudarcot vall, mégis nyer. Júlia kínos helyzetbe hozza Attilát.

Júlia ledöbben, amikor megtudja, hogy Nóra halasztást kért Róberttől az esküvőjükkel kapcsolatban. Miközben Júlia próbálja a tanácstalan Nórát támogatni, Róbert közli Ritával, hogy börtönbe fogja jutatni, hogy megleckéztesse Miklóst. Eközben Rita Nórától kér jogi segítséget, de Miklós felajánlja neki, hogy kifizeti a biztosítási tartozását, hogy Rita ne kerüljön börtönbe. Ez csak tovább fokozza Nóra rosszkedvét, de így még jobban meglepődik, amikor Róbert egy esélyt kér arra, hogy bebizonyítsa, össze kell házasodniuk. Készen áll erre Nóra?

 

Miközben még több történetet gyűjt Magdiról a szobrász részére, Gizellát büszkeség tölti el, amiért Nóra Magdihoz hasonlította. A Magdiról szóló történetek kapcsán azonban rájön, hogy Magdi megítélése igencsak kettős. Saját renoméján is elgondolkozva, Gizella mindenkiből megpróbál nagyon pozitív történeteket kisajtolni, de hiába. A szobrász szerint ez nem baj, hiszen senki nem szent, de Gizella már úgy érzi, ha Magdi tényleg szörnyeteg volt, akkor ő maga is az. Végül László szerelmet vall az ő kis „szörnyetegének”, és Gizella és László végre kibékülnek.

 

Júlia remek ötlettel áll elő, hogyan tudna Ágnes több vevőt szerezni egy külföldi konferencián a Berényi Kft-nek. Ágnes azonban saját ötleteként adja ezt elő Attilának, és amikor Júlia ezt számon kéri rajta, azt tanácsolja Júliának, legközelebb álljon ki önmagáért, ha azt akarja, Attila ne csak a háziasszonyt lássa meg benne. Júlia elgondolkozik ezen, főleg miután Attila láthatóan meglepődik, hogy Júliától származott a jó ötlet. Mindezek miatt Júlia nem visszakozik, amikor egy új ügyfél összekeveri Ágnessel és egy óriási üzletet akar megkötni vele. Júlia elújságolja a nagy üzlet hírét Attilának, aki ledöbben, amikor kiderül, hogy Júlia végig Ágnesnek adta ki magát, és az ügyfél szeme láttára Ágnes aláírását hamisította a szerződésre. Belemegy egy ilyen csalásba Attila?

#Barátok közt#háború#feladás#kudarc#kínos helyzet#schneider róbert#berényi miklós#bokros gizella#illés júlia#berényi attila#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk