Barátok közt

Következő rész (2015. szeptember 15.)

rtl.hurtl.hu

2015. szeptember 14. 22:01

Vajon milyen ítélet születik Péter tárgyalásán? Bajba sodorja Alizt, hogy Luca hívására felbukkant a nyomozó Olívia? Ágnes döbbenten veszi tudomásul, mi a zongoratanár véleménye Liza tehetségéről.

Miután Péter arra kérte Nórát, ne zaklassa Hannát a tárgyaláson, Attila nagyon büszke Péterre. Júlia újabb ígéretet kap Nórától, hogy elkövet mindent, hogy Péter ne jusson börtönbe. Hanna a vallomása után a bíróság előtt várja Pétert. Amikor Péter végre kilép a bíróságról, Hanna izgatottan kérdezi tőle, mi volt az ítélet. Vajon elítélték, vagy felmentették Pétert?
 
Luca hazaérkezik a Szabiéknál töltött szünidőről és rögtön az anyjáról érdeklődik. Bözsinek be kell vallania, hogy Aliz még mindig nem jött haza. Luca aggodalmában azt mondja, felkeresi a rendőrséget. Bözsi azt hiszi, sikeresen lebeszéli erről Lucát. Arra hivatkozik, Aliz egyedülálló anyuka. Ha eltűnik, Lucának az apjával kellene élnie. Luca ezt nem akarja, mégis felhívja Szabi volt barátnőjét, Olíviát, hogy segítsen, mert Olívia nyomozó. Bözsi megrémül, amikor tudomást szerez erről.
 
Miután Ágnes rémülten hazaszaladt Lizához, aki Timi szerint nem reagál a telefonhívásokra, Lizát a legnagyobb rendben találja. Timi elárulja, ő találta ki az egészet, hogy Ágnes hazamenjen és beszélgessen végre Lizával arról, ami Lizának a legfontosabb. Liza elmondja, mit jelent számára a zongorázás. Ágnes pedig megérteti vele, hogy aggódik érte, nem szeretné, ha Liza egy visszautasítástól újra összeomlana. Miután mindketten közeledtek a másik nézőpontjához, Ágnes megkeresi a város legjobb zongoraoktató magántanárát. A magántanár meghallgatja az izgatott Lizát. Ágnes és Liza kíváncsian várják a magántanár véleményét, aki közli, Liza egy amatőr. Ágnes és Liza ledöbbennek
#Barátok közt#ítélet#bírósági tárgyalás#baj#nyomozó#döbbenet#tehetség#vélemény#illés péter#fekete aliz#fekete luca#berényi ágnes#takács liza#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk