Barátok közt

Előző rész (2015. szeptember 14.)

rtl.hurtl.hu

2015. szeptember 14. 22:00

Vajon kaphat-e Miklós segítséget Róbert zsarolási ügyében? Timi hazugsága miatt Ágnes aggódni kezd Lizáért. Péter meglepő kéréssel fordul Nórához a bírósági tárgyalás előtt.

Miután Miklós megfenyegette Róbertet, de nem ért el semmilyen eredményt, Miklós el akarja mondani Nórának, hogy Róbert zsarolja Ritát. Rita azonban könyörög, ne tegye ezt, mert akkor Ritának be kell vallania Nórának, hogy mindig is tudott róla, hogy a férje életben van, és mehet a börtönbe. Közben Ágnes azt jósolja, ha kiderül, Róbert elveszíti Nórát. Miklósnak támad egy ötlete, és titokban felhív valakit, akitől segítséget kér.
 
Ágnes továbbra sem szeretné, ha Liza a zeneiskolába jelentkezne, mert lelkileg labilisnak tartja, aki összeomlana a visszautasítástól vagy a kudarctól. A szomorú Liza elárulja Timinek, Ágnes aggódásának van némi alapja. Lizának egyszer már volt idegösszeomlása, amikor nem bírta a drága magániskolát. De azóta gyógyszert szed és már sokkal erősebbnek érzi magát. Már csak az anyjával kéne ezt megértetni. Timi elhatározza, hazugság árán, de összehozza azt az alkalmat, amin ezt megbeszélhetik.
 
Péter és Júlia idegesen készülődnek Péter bírósági tárgyalására. Nóra emlékezteti Pétert, hogy el kell Hannát bizonytalanítani a vallomásában, és akkor megvádolhatják azzal, hogy csak a szakításuk miatt akarja befeketíteni Pétert a bíróság előtt. Attila szerint ez nem tisztességes, és ezt el is mondja Péternek, amikor megtalálja a lakásban Hanna egy ott felejtett noteszét. Péter visszaadja a noteszt Hannának, Ádám azonban azzal gyanúsítja meg Pétert, csak azért kedves Hannával, hogy rávegye, hogy változtassa meg a vallomását. Ezzel Hanna is egyetért. Péter elszomorodik, mégis megkéri Nórát, hagyják, hogy Hanna igazat mondjon
#Barátok közt#segítség#zsarolás#hazugság#aggodalom#bírósági tárgyalás#berényi miklós#schneider róbert#berényi timi#takács liza#berényi ágnes#illés péter#balogh nóra#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk