Barátok közt

Előző rész (2015. szeptember 11.)

rtl.hurtl.hu

2015. szeptember 11. 22:00

Zsolt megkönnyebbül, amiért Áron végre előkerül.  László szerint Gizellának fejébe szállt a hatalom.  Miklós megfenyegeti Róbertet, hogy fejezze be Rita zsarolását.

Nikol tippeket ad Zsoltnak, merre, és milyen ismerősöknél keressék Áront. Zsolt megígéri, hogy előkerítik. Krisztián és Rudi a lista alapján átnéz mindent, de nem találják meg Áront. Végül a fiú magától hazamegy és közli, Zsoltnál marad. Szeretett volna valamelyik haverjánál aludni, de Krisztián és Rudi látogatásainak köszönhetően egyetlen barátja se merte befogadni. Zsolt örül, hogy Áron hazajött.
 
Gizella belement a tárgyalásba Lászlóval. A Magdi szobrára leadott szavazatáért cserébe László azt kérte, hogy egy hétig Gizella csináljon otthon, a házban és a boltban is mindent. De a szavazás Gizella számára sikerrel zárul, Magdi kapja a több szavazatot. A szavazás végén Gizella gorombán leinti a szobor költségeiről érdeklődő Tóbiást. Este ahelyett, hogy végre Lászlóval ünnepelne, Gizella a nőkkel szeretne pezsgőzni. László megsértődik, szerinte Gizellának nem kéne közös képviselőnek lennie, mert a fejébe szállt a hatalom.
 
Hanna számára világossá válik, hogy az anyja megint hazudott neki. A közeledése csak egy színjáték, amiatt, hogy legyen hol meghúznia magát, amíg új életet nem kezdhet a férjével. A biztosítási csalást is együtt eszelték ki. Hanna kidobja az anyját. Rita Miklóshoz megy, hogy elmondja neki az igazat. Miklós azt javasolja neki, menjen a rendőrségre, mielőtt Hanna teszi meg. Nórát is felkeresi, aki viszont egyenesen azt mondja, fizesse vissza Rita a csalással szerzett pénzt. Miklós megtudja, hogy Rita fizet Róbertnek azért, hogy ne árulja el senkinek, hogy Rita férje él. Miklós elkíséri Ritát a találkozóra és megfenyegeti Róbertet, szálljon le Ritáról.
#Barátok közt#hatalom#fenyegetés#zsarolás#bartha zsolt#novák laci#bokros gizella#berényi miklós#schneider róbert#holman rita#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk