Barátok közt

Következő rész (2015. szeptember 10.)

rtl.hurtl.hu

2015. szeptember 9. 21:16

Megtalálja-e Zsolt Áront? Vajon mit kér László Gizellától cserébe a szavazatáért? Hanna megtudja, hogy az anyja hazudott a férje haláláról.

Zsolt tervét Krisztián és Rudi pontosan hajtja végre. Nikolt és Fasírtot elviszik a rendőrök, miután Zsolték csapdába csalták őket egy rablás alkalmával. Zsolt bemegy a rendőrségre Nikolhoz, és hogy eloszlassa a gyanúját maga iránt, azt mondja, szerelmes Nikolba, Áronra pedig nagyon vigyáz. Miután beszélget Áronnal a felnőtté válásról, Áron eltűnik Zsolt lakásából, egy üzenetet hátra hagyva: gondolkodott a beszélgetésükön, és fel kell nőnie. Zsolt nagy bajban van, ha nem kerül elő Áron.
                                                
Gizella izgatottan készül az esti szavazásra. Továbbra is a Magdi-szobor mellett kardoskodik. Még Zsófit is megkéri, szerezzen majd egy jó szobrászt, ha eljön az ideje. Eközben László vezetésével Attila, Miklós és Vilmos megbeszélik, hogy nem adhatják fel Zoltán szobrának ügyét, mert ha a nők elérik, amit akarnak azon az áron, hogy beszűntetik a házastársi együttléteket, az precedenst teremthet. Attila szemtanúja lesz, mit kell kiállnia Lászlónak Gizella szobor-mániája miatt és azt javasolja, László adja oda Gizellának a szavazatát, cserébe azért, hogy helyreálljon köztük a béke.  László közli ezt Gizellával – de a szexnél valami komolyabbat kér. 
 
Miután Rita megkapta a biztosítási csalásból származó nagy összeget, azt mondja, vásárol valamit, ami a férjére emlékezteti. Ádám titokban követi Ritát. Amikor Rita leleplezi Ádámot, Ádám figyelmezteti, ne próbálja még egyszer átverni Hannát. Róbert megkapja az első részletet Ritától a hallgatásáért cserébe (Róbert egy telefonbeszélgetésből megtudta, hogy Rita férje életben van), de kevesli. Rita dühös, mert Róbert a markában tartja. Dühében elárulja Hannának, hogy Ádám követte őt. Ádám és Hanna összevesznek. Nóra pedig alátámasztja Ádám gyanúját. Nóra szerint is hihetetlen Rita férje halálának története. Nóra is el tudja képzelni, hogy Rita felelős a férje haláláért. Mikor Hanna számon kéri az anyján, hogy megölte-e a férjét, Rita nem tudja elviselni, hogy a lánya egy szörnyetegnek tartja, és bevallja, a férje életben van.
 
#Barátok közt#szavazat#keres#hazugság#halál#bartha zsolt#novák laci#bokros gizella#holman hanna#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk