Barátok közt

Előző rész( 2015. szeptember 7.)

rtl.hurtl.hu

2015. szeptember 7. 21:15

Vajon mi Zsolt terve? A fitnesz DVD felvételét nem várt esemény szakítja meg. Miklós megtudja Ágnes lányának titkát. 

Krisztián elmeséli Rudinak is Zsolt Nikollal kapcsolatos tervét. Közben Zsolt előkészíti a terepet. Úgy intézi, hogy Nikol „véletlenül” meghalljon egy beszélgetést, és kiderüljön számára, Zsolt valamiféle rablásra készül, amihez kellene neki még egy ember. Amikor Nikol felveti, hogy ez lehetne Fasírt, Zsolt nemet mond. Később Zsolt elmeséli Krisztiánnak, hogy Nikol ráharapott a csalira, és be akar szállni Zsolt tervébe.
 
Zsófi és Tóbiás arra készül, hogy végre elkezdjék leforgatni a fitnesz DVD-t, amit Claudia megtámogatott. Zsófi vállalja a rendezést. Tóbiás tudta nélkül Zsófi felkéri Ádámot, míg Tóbiás Zsófi tudta nélkül felkéri Pétert, hogy kezelje a kamerát. A problémával a forgatás helyszínén kerülnek szembe, és végül Péter az, aki sértődötten elvonul. A forgatás rendben elindul, de Zsófi elkezd a férfiak agyára menni a lehetetlen kéréseivel, ami miatt egyre több a feszültség. Tóbiás épp fellázadna, amikor Zsófira görcsös fájdalom tör. Lehet, hogy a viták megártottak a babának?
 
Timi megtudja, hogy Liza visszaérkezik Magyarországra, és kiviteti magát a lány elé a repülőtérre. Miklós, hogy lánya kedvében járjon, boldogan megteszi ezt. Ahogy Lizát elviszik Ágneshez, Miklós véletlenül megtudja, hogy Liza jelentkezett egy neves zeneiskolába, és ezért Magyarországra szeretne költözni, de még erről nem szólt az anyjának. Miklós úgy intézi, hogy Ágnes és Liza ne legyenek otthon, és a távollétükben elintézi, hogy kiszállítsanak egy zongorát Lizának. Amikor Ágnes és a lánya hazaérnek, Ágnes kiborul a hangszertől, de attól még jobban, amikor értesül Liza terveiről.  
#Barátok közt#terv#felvétel#dvd#titok#bartha zsolt#berényi miklós#berényi ágnes#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk