Barátok közt

Előző rész (2015. augusztus 26.)

rtl.hurtl.hu

2015. augusztus 26. 21:15

Miklós és Rita szembenéznek egymással. Bözsi és Vilmos Aliz keresésére indulnak. Tóbiás nagy dilemma elé kerül.

Hanna feltételezi, hogy Péter értesítette Ritáról a rendőrséget, és kérdőre vonja a fiút. Péter tagad, majd felkeresi Miklóst, mert úgy sejti, bizonyára Miklós telefonált. Miklós nem tagad. Hanna eközben felkéri Nórát, hogy hozza ki anyját az előzetesből, és Nóra sikerrel is jár. Végül maga Rita is szembesíti Miklóst tettével, ám veszekedésük csókban végződik. Nóra arra kezd gyanakodni, hogy Ritának valami módon köze lehet férje halálához.

 

Krisztián találkozóra készül Nikollal, hogy kipuhatolja a gyenge pontját. Gizella eközben megtudja, hogy a rendőrség látni szeretné a biztonsági kamera felvételét. Krisztián szembesíti Nikolt barbár módszereivel, és közben rájön, hogy a nő gyenge pontja a fia, Áron. Gizella közli Bözsiékkel, hogy a rendőrség szerint a felvétel törlődhetett. Vilmos Krisztiánra és Rudira gyanakszik, akik jártak lent korábban a pincében, de Bözsi megdorgálja, és azt hazudja, ők biztosan nem tettek ilyet. Bözsi végül úgy dönt, összepakol, és elindul Vilmossal, hogy megkeresse Alizt.

 

Tóbiás letagadja Zsófi előtt, hogy pénzügyi problémái lennének, de láthatóan nagyon izgul, hogy megkapja-e a fitnesz DVD-s megbízást. A megbízó végül Tóbiást választja, de van egy feltétele. A szponzor miatt Tóbiásnak el kellene játszani, hogy heteroszexuális. Zsófi nem hiszi, hogy Tóbiás hajlandó lenne ekkora áldozatra, ám Tóbiás végül bevallja neki, hogy nagy szükségük van a megbízásra, mert anyagi gondjaik vannak. Zsófi kétségbeesetten reagál, de Tóbiás felveti neki, hogy egy találkozó erejéig, Zsófiért és a gyerekért talán elviselné, ha nem önmaga lenne.

Mit tesz Zsófi? Kiderül, ha visszanézi az adást Most!

#Barátok közt#dilemma#keresés#berényi miklós#holman rita#bözsi néni#vili bácsi

Címlapról ajánljuk