Barátok közt

Előző rész (2015. augusztus 13.)

rtl.hurtl.hu

2015. augusztus 13. 21:15

Túléli-e Zsolt a lövést? Gizella és Bözsi barátok lesznek a bajban? Biztos, hogy meghalt Hanna édesanyja?

 

Krisztián és Rudi egész éjjel Fasírtot keresik a városban. Krisztián még Nikollal is üzen Fasírtnak. Közben Rudi elmondja Aliznak, hogy továbbra sem térhet még haza, mert Zsolt még mindig nem ébredt fel. Fasírt védelmet kér Ruditól Krisztián ellen, de Rudi inkább azzal fenyegeti, hogy Zsolt bosszút állhat, ha Fasírtot a városban találja, miután felépült. Zsolthoz váratlan látogató érkezik a kórházba: Nikol, aki a kialakult helyzetért Zsoltot hibáztatja, mert nem adta vissza az üzletét, amikor Nikol úgy akarta. Nikol egy párnát szorít a kezében, és a magatehetetlen Zsolt felé közeledik. Vajon mit akar tenni?

 

Ádám Alizt keresi, mert aggasztja, hogy korábban olyan furcsán búcsúzott el tőle a lány. Közben Luca elindulna a tervezett nyaralásra Alizzal, de Bözsi és Vilmos rájönnek, hogy Aliz nem jön vissza Lucáért. Bözsi leszidja Ádámot, amiért nem tartotta vissza Alizt. Bözsi felfedezi, hogy Aliz Luca pénzét is magával vitte, és bár az utolsó forintjaiból kisegíti Lucát, kénytelen Gizellához fordulni, és visszakérni a tartozását. Gizella átérzi Bözsi helyzetét, és felajánlja a segítségét a bajban.

 

Júlia azt akarja, hogy Nóra minden lehetséges eszközzel védje meg Pétert a bíróságon, hiába emlékezteti Nóra, hogy valaha Hannát Júlia családtagként szerette. Péter nem akarja tönkretenni Hannát, mert sajnálja, hogy a lány az anyját gyászolja, és ettől Júlia is elszégyelli magát. Júlia bocsánatot kér Hannától. Miklós Attilától tudja meg, hogy egykori szeretője, Rita meghalt, és az emlékek közelebb hozzák Hannához. Mindeközben Ágneshez látogató érkezik, és Hannát keresi: Hanna anyja az.

Hát mégsem halt meg? Kiderül, ha visszanézi az adást Most!

#Barátok közt#lövés#baj#halál#bartha zsolt#bokros gizi#bözsi néni#holman hanna#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk