Barátok közt

Következő rész (2015. augusztus 11.)

rtl.hurtl.hu

2015. augusztus 10. 21:16

Vajon elmegy Ágnes Ludwighoz? Hanna Péternél talál vigaszt. Eszkalálódik a Nikol-Zsolt háború.

Miután Róbert szerelmet vallott neki, Ágnes elbizonytalanodik, hogy elmenjen-e Ludwighoz. Róbertnek szörnyű bűntudata van, ahogy visszamegy Nórához. Közben Ágnes értesül róla, hogy a Berényi cégnél mindenki tudott Róbert titkáról, kivéve őt. Ágnes végül felkeresi Róbertet és közli vele, hogy ad neki egy esélyt, hogy ő maga mondja el az apjának, mit tett.

 

Hanna még mindig ki van akadva, amiért Péter le akarja járatni őt a bíróságon. Közben egy rejtélyes telefonhívást is kapott, amitől még rosszabbul érzi magát. Ádám meg akarja vigasztalni, ezért elviszi tollasozni a parkba. Játék közben kibukik Hannából a telefonhívás tartalma: értesítették, hogy egy thaiföldi hajóbalesetben meghalt az anyja. Ádám arra gyanakszik, hogy ez csak egy átverés, és Péter akar így bosszút állni Hannán. Elmennek Péterhez, de a fiú esküdözik, hogy soha nem tenne ilyesmit. Ádám legnagyobb meglepetésére az elkeseredett Hanna végül Péter karjaiban zokog.

 

Zsolt elküldi Fasírtot, nem hajlandó védelmi pénzt fizetni Nikolnak sem a bisztró, sem a sztriptízbár után. Fasírt azzal fenyegetőzik, hogy még visszajönnek. Zsolt előbb zárja be a Rózsát, hogy felkészülhessenek a fogadásukra. Rudi és Krisztián társaságában várják este Fasírtékat, akik meg is jönnek. Zsolt és Fasírt verekedni kezdenek, amikor Aliz betéved a bisztróba. Zsolt felszólítja, hogy dobja oda neki a pultban hagyott pisztolyt. Lövés dörren. Vajon ki lőtt le kit?

#Barátok közt#vigasz#háború#berényi ágnes#holman hanna#illés péter#bartha zsolt#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk