Barátok közt

Ez történt a 31.héten

rtl.hurtl.hu

2015. július 31. 21:15

Ádám Ágnestől kap pénzt a fotós workshopra, amiért ő is megtesz egy szívességet Ágnesnek. Vajon mi lesz az? Péter aljas húzással akarja megnyerni a pert Hanna ellen. Gizella kampányba kezd azért, hogy szobrot állítsanak az udvaron a ház egy néhai lakójának. Zsófi hatalmas hírt közöl Tóbiással. Zsolt és Mónika egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Zsolt ráadásul megígéri neki, hogy felhagy az illegális tevékenységeivel. Luca apja ismét megjelenik, de a kislány nem bízik benne. Zsolt múltja újra kísért, ami komoly veszélyt jelent Mónikára és gyermekére is.

Ádámnak nincs pénze a neves new-yorki fotós workshopra, ahová felvételt nyert. Hanna előtt azonban hallgat róla, végül Ágnes ajánl neki üzletet. Arra kéri, hogy férfiúi bájait felhasználva szerezze vissza Brigittától a felvételt, amivel Ágnest zsarolja. Ádámnak sikerül tisztességes úton megszerezni Brigittától a felvételt, és Hannának is elmeséli az esetet, aki teljesen megbízik benne. Így Ádámnak végre van pénze a new-yorki útra.


 
A könyvklub egyik ülésén Gizella azzal az ötlettel áll elő, hogy szobrot kéne állítani Magdinak. El is kezd mellette kampányolni, de László és a férfiak Berényi Zoltán szobrot szeretnének. Ágnes azt javasolja a nőknek, hogy tagadják meg házastársi kötelességüket, így a férfiak belemennek majd bármibe, amibe csak ők akarják. 

 
Miklós egy őszinte beszélgetés után megpróbálja megcsókolni Zsófit, de a lány a fejéhez vágja, hogy Miklós mindig másokat használ arra, hogy elfelejtse Nórát. Zsófi terhességi tesztje pozitív. Zsófi nem bírja magában tartani és elújságolja Júliának. A hír hamar eljut Miklóshoz is, aki a változatosság kedvéért nem él vissza az információval, sőt, kedves Zsófival. Tóbiás végre megtudja, hogy apuka lesz.


 
Zsolt úgy tesz a média előtt, mintha ő lenne Mónika gyerekének az apja. A két ember a valóságban is egyre közelebb kerül egymáshoz, ami megrémiszti Vilmost. Ezért azt ajánlja Mónikának, költözzenek együtt vidékre, amíg a sajtó elfelejti Mónika és Korlay románcát. Aliz is óva inti Mónikát Zsolttól és elmondja neki, hogy fegyverekkel kereskedik. Mónika nem akar neki hinni, de miután Miklós is elmondja a véleményét Zsoltról, Mónika rákérdez a fegyver dologra. Zsolt nem tagad, de esküdözik, hogy Mónika és a gyereke miatt meg tudna változni. Közben Krisztián és Rudi eladják a fegyvereket Fasírt vevőjének. De nem sokáig lehetnek büszkék magukra, mert kiderül, hogy a vevő Nikol. Zsolt régi szerelme pisztollyal állít be Zsolthoz és Mónikához, hogy visszakövetelje az üzletét.


 
 
Luca ad még egy esélyt Tibornak, de Rudi közben kiderítette, hogy Tibor elvesztette a munkáját, ezért valószínűleg pénzre van szüksége. Amikor ezt Luca is megtudja, választás elé állítja apját: pénzt vagy őt. Tibor a pénzt választja. Rudi azonban visszaszerzi azt, a hálás Aliz ezek után már nyíltan felvállalja a kapcsolatukat. És alig bírja megállni, hogy ne dörgölje Ádám orra alá.

#Barátok közt#szívesség#per#kampány#szobor#terhesség#bokros ádám#berényi ágnes#bartha zsolt#kertész mónika#holman hanna#illés péter#bokros gizella#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk