Barátok közt

Következő rész (2015. július 31.)

rtl.hurtl.hu

2015. július 30. 21:16

Hogyan sikerül megvigasztalni Lucát? Mit kezd Mónika a Zsoltról szerzett információval?Ki Zsolt rejtélyes vásárlója?
 

Amikor Aliz elpanaszolja magát Rudinak, a férfi elrohan, és nemsokára Luca ellopott pénzének a maradékával tér vissza. Aliz végtelenül hálás, hogy Rudi segített, és belemegy, hogy ezentúl nyíltan is járjon Rudival. De Aliz nem tudja megállni, hogy ne dörgölje ezt az új kapcsolatot Ádám orra alá.

 

Mónika Miklóst faggatja ki, hogy miért nem kedveli Zsoltot, és a sok mocsok után, amit Miklós mesél neki, még arra is rákérdez, Miklós szerint Zsolt képes lenne-e fegyverekkel kereskedni. Miklós pozitív válasza egyáltalán nem nyugtatja meg Mónikát. Szembesíti bűneivel Zsoltot, aki esküdözik, hogy Mónika és a kicsi kedvéért meg tud változni. De a körülmények másként hozzák.

 

Közben Zsolt, Krisztián és Rudi arra készülnek, hogy eladják a fegyvereket Fasírt vevőjének. Fasírt közli Krisztiánnal és Rudival, hogy hol kerülhet sor az áru és a pénz cseréjére. Krisztiánék az odavezető úton nem veszik észre, hogy valaki figyeli őket. Végül a fegyverüzlet komplikációk nélkül lezajlik, és Krisztián és Rudi nagyon büszkék, hogy milyen remekül megoldották a feladatot Zsolt nélkül is, és kerestek egy rakás pénzt. Közben Zsolt éppen kettesben lehetne Mónikával, amikor nagy meglepetésére Nikol érkezik hozzá, hogy pisztollyal követelje vissza az üzletét. Mit tesz Zsolt?

#Barátok közt#vigasz#információ#fekete luca#kertész mónika#bartha zsolt#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk