Barátok közt

Ez történt a 27. héten

rtl.hurtl.hu

2015. július 3. 21:16

Úgy tűnik, hogy Luca számára jövedelmező a kutyaruha cégből adódott probléma. Vajon barátok lesznek Miklós és Zsolt? Hanna és Ádám kapcsolata szorosabbá válhat attól, hogy Péter nem bír a lelkiismeretével és mindent be akar vallani Hannának. Mi lesz a párok sorsa? Mi lesz a négy fiatal sorsa? Bár Gizella mindent megtett annak érdekében, hogy ellenőrzése alatt tartsa a házban zajló eseményeket, most mégis úgy tűnik, hogy neki gyűlik meg a baja a biztonsági kamerával. Zsófinak döntenie kell a család és egy barátnő között. Róbert szerelmet vall Nórának.

Miután megtudja, mekkora összegért vásárolnák fel a cégét, legnagyobb meglepetésükre Luca rövid hezitálás után úgy dönt, elfogadja az ajánlatot.



Miklós és Zsolt elkezd járni Tóbiás által szervezett férfiklubba. Bár mindketten igyekeznek kibújni a feladatok alól, végül a közös munka jól sikerül és Miklós és Zsolt is úgy érzik, közel kerültek egymáshoz a hasonló problémáikon keresztül. Miklós azonban sietve közli vele, hogy ne lásson bele többet: ketten nem lettek hirtelen barátok. Közben Rudinak és Krisztiánnak gyanús lesz Zsolt viselkedése, ezért eldöntik, hogy követik őket. Ennek köszönhetően felfedezik, hogy Zsolt és Miklós Tóbiás dühkezelő tréningjére járnak. Gúnyolódásuknak köszönhetően Zsolt és Miklós elveszti a fejét, Tóbiás pedig kidobja őket a csoportból.
 

Ádám és Hanna továbbra is kerülik egymást. Aliz közben megtudja Bözsitől, hogy Ádám és Hanna együtt léptek le korábban a szülinapi partiról. Miután Ádámot és Hannát is szembesíti ezzel, kénytelen realizálni, hogy Ádám többet mesélt neki a múltjáról, mint Aliznak valaha. Ádám, hogy kibékítse Alizt, egy meglepetés-vacsora ötletével áll elő. Ám a gyertyafényes vacsorára Aliz helyett Hanna fut be, és kettejük beszélgetése csókban végződik. Mindketten tudják, hogy ennél több nem történhet közöttük, bár nehezen állnak ellen egymásnak.
 

Ádám megkéri Alizt, költözzön hozzá Lucával. Közben Aliz közli a megdöbbent Péterrel, lehet, hogy terhes, és Péter az apja. Aliz terhességi tesztje szerencsére negatív lesz. Attila viszont megtalálja a tesztet, és Júliával arra gyanakodnak, a Hannáé lehet. Hanna ezt tagadja, de Péter zavara feltűnik nekik. Júlia rákérdez Péternél, és megtudja, hogy megcsalta Hannát. Pétert lelkiismeret furdalás gyötri, ezért végül bevallja Hannának, hogy megcsalta Alizzal. Hanna elmondja Ádámnak is, mi történt. Aliz próbálja kimagyarázni, de eredménytelenül. Hanna visszaadja a jegygyűrűjét Péternek, majd az orra alá dörgöli, hogy ő viszont beleszeretett Ádámba, és csókolózott is vele. Péter ezt elmondja Aliznak, aki ezen összeveszik Ádámmal. Közben Hanna kiköltözik Péteréktől. Miközben Aliz és Péter egyedül maradtak, Hanna megkeresi Ádámot. Azonban éppen pár perccel kerülik el egymást. Hogyan tovább?
 

Gizella feltett szándéka, hogy azok után, hogy valaki a szemetét Gizelláék ajtaja elé helyezte, megleckéztesse a házat. Lakógyűlést hív össze, hogy megszavaztassa a tulajdonosokat egy biztonsági kamera rendszer szükségességéről. Némi harc árán, de Gizella eléri célját. Alig szerelték be a biztonsági kamerákat, Gizella véletlenül megrongálja Vilmos asztalát a pincében. Vilmos követeli, hogy nézzék vissza a felvételeket. Gizella viszont nagyon nem szeretne lebukni, ezért megbabrálja a kamerát. Vilmos szomorú, ezért Gizella úgy dönt, bevallja neki, ő tette tönkre az asztalt. Vilmos a történtek hatására úgy dönt, Gizellának és Bözsinek ki kell békülnie, és a két asszony ezt meg is teszi.



Zsófi csalódottan veszi tudomásul, hogy Kinga Júlia hívására jött vissza. Amikor ezt ki akarja szedni belőle, Kinga bevallja, nagyon nagy szüksége volna pénzre. Zsófi nem tudja, mit tegyen: a barátnőjét segítse-e vagy a Tóbiással való közös jövőjét alapozza meg a lakásvásárlással. Miután eldönti, hogy inkább kölcsön adna Kingának, Tóbiás kiakad. Kinga nem akar ilyen nagy terhet tenni Zsófi és Tóbiás kapcsolatára, ezért inkább elfogadja Ádám segítségét. Aliz feldühödik, mikor ezt megtudja, de Aliz végül megenyhül, mert rájön, végső soron vele költözik össze Ádám.
 

Nórának visszatérő kétségei vannak Miklós végleges visszautasításával kapcsolatban. Nóra figyelmét Róbert egy romantikus margitszigeti délutánnal próbálja elterelni. A randevú rosszul kezdődik, de végül Róbert szerelmet vall Nórának. Nóra azonban nem viszonozza a vallomást. Miért?


 
#Barátok közt#kutyaruha#fekete luca#berényi miklós#bartha zsolt#holman hanna#bokros ádám#illés péter#párkapcsolat#bokros gizi#szentmihályi zsófi#család#schneider róbert#balogh nóra#biztonsági kamera#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk