Barátok közt

Következő rész (2015. július 2.)

rtl.hurtl.hu

2015. július 1. 21:16

Ki segít Kingán? Kiderül-e, hogy ki tette tönkre Vilmos asztalát? Megtudja-e Hanna, kivel csalta meg Péter?

Aliz először nem túl boldog attól, hogy Ádám szeretné pénzügyileg kisegíteni Kingát. De Kinga elmondja Aliznak, hogy a kölcsön életmentő és vissza fogják fizetni. Aliz végül megenyhül, mert rájön, végső soron vele költözik össze Ádám.

Vilmos szeretné megnézni a biztonsági kamera felvételeit, de mielőtt megérkezik a vagyonőr, Gizella megsemmisíti a memóriakártyát, és azt hazudja, nem volt benne a felvevőben. Vilmos nagyon szomorú, ezért Gizella úgy dönt, László erőteljes hatására, hogy bevallja neki, ő tette tönkre az asztalt. Vilmos a történtek hatására úgy dönt, Gizellának és Bözsinek ki kell békülnie, és a két asszony ezt meg is teszi.

Péter először nem akarja bevallani Hannának, hogy Aliz volt az, akivel megcsalta, de Hanna addig nem hajlandó vele beszélni, amíg nem tudja meg, kiről van szó. Amikor Péter végül elmondja, Hanna mérgében pofon vágja Alizt, és Ádámnak is elmondja mi történt. Aliz próbálja kimagyarázni magát, de eredménytelenül. Hanna visszaadja a jegygyűrűjét Péternek. Tényleg vége mindennek?

#Barátok közt#segítség#nádor kinga#kertész vilmos#asztal#holman hanna#illés péter#megcsalás#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk