Barátok közt

Előző rész (2015. június 30.)

rtl.hurtl.hu

2015. június 30. 21:15

Kiderül-e, mi történt a pincében? Gizella biztonsági kamerákat szereltet fel a házban. Zsófinak választania kell a barátság és a család között.

Miután Hanna és Ádám csókolóztak, mindketten tudják, hogy ennél több nem történhet közöttük, bár nehezen állnak ellen egymásnak. Később meg is beszélik, hogy mindketten ragaszkodnak a jelenlegi társukhoz. Ádám megkéri Alizt, költözzön hozzá Lucával. Közben Aliz közli a megdöbbent Péterrel, lehet, hogy terhes, és Péter az apja.
 

Gizella feltett szándéka, hogy azok után, hogy valaki a szemetét Gizelláék ajtaja elé helyezte, megleckéztesse a házat. Lakógyűlést hív össze, hogy megszavaztassa a tulajdonosokat egy biztonsági kamera rendszer szükségességéről. Némi harc árán, de Gizella eléri célját.

Zsófi csalódottan veszi tudomásul, hogy Kingát Júlia hívta vissza a házba, hogy segítsen észhez téríteni Zsófit, aki Júlia szerint szerelmes Tóbiásba. Zsófi szerint Júlia az oka annak is, hogy Attila nem ad választ Tóbiásnak és neki a lakásvásárlási ajánlatukra. Holott Tóbiás már el is intézte a hitelt a bankban. Attila azonban igent mond a lakásvételre és Zsófi végül tisztázza Júliával a nézeteltérést. Kinga közben titokban tartja, hogy nem csak Júlia hívása miatt jött vissza. Zsófi azonban megsejt valamit, és rákérdez Kinga problémájára. Kinga végre kimondja, nagyon nagy szüksége volna pénzre. Zsófi nem tudja, mit tegyen: a barátnőjét segítse-e vagy a Tóbiással való közös jövőjét alapozza meg a lakásvásárlással.

Mi lesz Zsófival? Kiderül, ha visszanézi az adást az RTL Moston!
#Barátok közt#pince#kamera#ház#bokros gizi#szentmihályi zsófi#barátság#család#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk