Barátok közt

Következő rész (2015. június 15.)

rtl.hurtl.hu

2015. június 12. 21:16

Hogy birkózik meg az új helyzettel Hanna, Ádám, Péter és Aliz? Lucát lopással vádolják meg. Gizella elszólja magát.

Hanna és Ádám nagyon szégyellik magukat, bár nem csalták meg a párjaikat. Hanna közli Ádámmal, jobb, ha egy ideig nem találkoznak. Közben Gizella észreveszi, hogy Péter kocsijában valakik szexelnek, de döbbenten tapasztalja, hogy Hanna még csak Péter közelében sincs. Gizella rájön, hogy akkor Péter bizonyára megcsalja Hannát. Másnap elmeséli Aliznak a történteket, aki rémülten próbálja eloszlatni Gizella gyanúját. Aliz később arra kéri a lelkiismeretével küzdő Pétert, nyugtassa meg Gizellát.
 
Vilmos és Bözsi lefordíttatják Nórával az amerikai levelet, amit egy Lucáéhoz hasonló kutyaruhás honlaptól kaptak. A levél elég durva modorú, és perrel fenyeget. Vilmos, Bözsi és Nóra ijedten kérik számon Lucán: tényleg ellopta a kutyaruhák ötletét? Luca mindent tagad, és felismeri a levélíró cég székhelyét, ahonnan már rendeltek tőle kutyaruhát. Nóra megígéri a családnak, hogy segíteni fog nekik, és ha az amerikai cég lopta el Luca ötletét, akkor nincs mitől félniük.
 
Péter azt hazudja Gizellának, hogy joghurtot kevert egyedül, ezért mozgott gyanúsan a kocsi. Péter és Aliz ezután megegyeznek, soha, senkinek, semmilyen körülmények között nem beszélnek a történtekről. Gizella eközben a tarot-kártyára bízza az igazság kiderítését, amivel kapcsolatban László igen szkeptikus. Gizella az igaza bizonygatása közben véletlenül elszólja magát, és kiböki, hogy azt is eltalálta, hogy Zsuzsa haldoklik.



Vajon mit fog szólni László?
#Barátok közt#vád#lopás#elszólás#holman hanna#bokros ádám#illés péter#fekete aliz#fekete luca#gizi#bokros gizella#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk