Barátok közt

Ez történt a 24. héten

rtl.hurtl.hu

2015. június 12. 21:15

Nóra segíteni akar megtalálni azt, aki börtönbe juttatta Róbert apját, de nem sejti, hogy a tettes közelebb van hozzá, mint gondolná. Zsolt egy félreértés miatt elveszti újdonsült barátnőjét, Mirtill. Vajon tisztázni tudja a dolgokat? Júlia első üzleti lépéseit Miklós nem a megfelelő módon támogatja, ami komoly vitákat eredményezhet közöttük. Zsófi és Ádám szülinapját úgy tűnik, hogy Zsolt húzza keresztül. Péter részegen megteszi azt, amire Hanna hetek óta nem képes. Júlia megismeri Attila titkát, amit csak Attila halála esetén tudhatott volna meg. Luca kutyaruháit egy külföldi honlapon találják meg. Vajon valaki ellopta a kislány terveit?

Róbert és Nóra megbeszélik, lopott pénznek nincs helye az életükben, meg kell tőle szabadulniuk. Nóra felkeresi Ágnest és visszaadja neki a pénzt, mert a jövőben nem kívánnak Róberttel ebben a huzakodásban részt venni. Később Nóra szembesül azzal, mennyire megviseli Róbertet, hogy az apja börtönben van. Nóra elhatározza, hogy átnézi Ludwig aktáit és fellebbezést kezdeményez. Róbert értetlenkedve fogadja Nóra kezdeményezését. Később Róbert egy gyanús telefonhívásából kiderül, hogy ő volt az, aki korábban feljelentette az apját. Mielőtt Nóra gyanút foghatna, Róbert Ágnesre akarja terelni a gyanút. Megkéri, hogy finanszírozza a nyomozást, de Ágnes határozottan nemet mond. Ezek után Nóra is úgy gondolja, hogy ő lehetett a feljelentő. Róbert terve sínen van.



Zsoltban feltámad a vágy, hogy rendezze a viszonyát Oszkárral és bemutassa neki Mirtillt. Oszkár anyja, Andrea, csak Krisztián közbenjárására hajlandó meglátogatni Zsoltot, hogy meggyőződjön arról, Zsolt megváltozott és rendezett életet él. Mirtill és Zsolt egy ügyetlen mozdulatnak köszönhetően összefejelnek. Amikor Andrea megjelenik a megbeszélt látogatásra, azt hiszi, hogy Zsolt megütötte Mirtillt, ezért Oszkárt ismét eltiltja Zsolttól. Mirtill Zsófi megverését feszegeti. Zsolt durván rászól, mire Mirtill elszalad, Zsolt bevallja Gizellának, nem akarja Mirtillt elveszíteni, ezért elhatározza, hogy visszamegy az indulatkezelő tréningre, de már késő, Mirtill szakít Zsolttal.
 

Aliz nem tudja, mit vegyen Ádámnak a szülinapjára, ezért Péter ráveszi Alizt, hogy bújjon elő egy nagy tortából. Közben Ádám egy brosst talált, ami az édesanyjára emlékezteti, de amikor rájön, hogy a bross nem az övé, elkeseredik, és egy bensőséges pillanatban, majdnem megcsókolja Hannát. Ezzel párhuzamosan Péter alkohollal vigasztalja a barátját hiányoló Alizt a szülinapi buliban. A vigasztalás olyan jól sikerül, hogy Péter és Aliz egymásnak esik a joghurtos kocsi hátuljában, és szexelnek.
 

Júlia ráakad egy borítékra, csak Attila halálakor bonthat fel. Júlia magyarázatot kér Attilától, aki nagyon ideges lesz. El akarja égetni a borítékot, majd végül megengedi Júliának, hogy elolvassa. A levéltől Júlia megdöbben. Ezután Júlia értékesíteni akarja a szigetelő anyagot, aminek a szabadalmát nemrég vásárolta meg a cég. Júlia egyedül szeretné intézni ezt a projektet, de Miklós a cégvezetővel történt megállapodásuk szerint kenőpénzt küld neki egy bonbonos dobozban. Júlia kinyitja a dobozt, és úgy dönt, nem Miklós kenőpénzével akar eredményt elérni. Miklós időközben biztos a sikerben, ám a legnagyobb megdöbbenésére Júlia azzal tér vissza, hogy nem tudta eladni a szigetelést a cégnek. Ágnes Miklós orra alá dörgöli, hogy, ha így folytatja, már nem sokáig lesz tagja a Berényi Kft-nek.
 

Amikor Vilmos és Bözsi együtt árulják Bözsi kiselejtezett tárgyait az interneten, találnak egy angol nyelvű honlapot, ami kísértetiesen hasonlít Luca kutya-jelmezes honlapjára. Vajon ellopták Luca ötletét?
#Barátok közt#segítség#börtön#tettes#balogh nóra#schneider róbert#bartha zsolt#barátnő#illés júlia#berényi miklós#üzlet#vita#szentmihályi zsófi#bokros ádám#illés péter#szülinap#holman hanna#berényi attila#fekete luca#ruha#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk