Barátok közt

Következő rész (2015. július 4.)

rtl.hurtl.hu

2015. június 3. 21:16

Ki ért szót Brúnóval? Sikerül Lucát kiengesztelni? Mi történik Ádám és Hanna között?

Miután kiderült, hogy mégiscsak Brúnó volt a zaklató, Miklós és Róbert is meglátogatják Brúnót a görkori parkban. Amíg azonban Miklós megfenyegeti, Róbert egykori önmagát látja a fiúban és hasznos tanácsokkal látja el. Ezért Brúnó visszamegy, hogy bocsánatot kérjen Nórától és Timitől. Nóra annyira meg van hatva attól, ahogy Róbert bánt Timivel és Brúnóval, hogy megkéri, költözzön be hozzájuk.
 
Luca aggódik, hogy a tanára csak Aliz miatt adott neki ötöst. Ádám azt javasolja, hogy beszéljen vele. Júlia rájön, hogy Hanna árulta el Ádámnak Aliz randi meghívását. De Hanna azt állítja, véletlen volt. Luca azt tanácsolja Aliznak, hogy vigyázzon az Ádámmal való kapcsolatára.


 
Péternek rosszul esik, hogy amíg Hanna neki nem akarja megírni a reklámcikket, Ádámnak azonnal megtenné. Később Péter megtalálja Hanna halódó rózsabokrát, és megijed, hogy még ezt is elrontotta. Hanna és Péter kibékülnek, de a távolságtartás kettejük között megmarad.



Hanna Ádámtól kér segítséget a bokor megmentésében, hiszen ő régen kertész is volt. A rózsabokor metszése közben majdnem megcsókolják egymást. Engednek a kísértésnek?
#Barátok közt#bonyodalom#fekete luca#bokros ádám#holman hanna#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk