Barátok közt

Ez történt a 21. héten

rtl.hurtl.hu

2015. május 22. 22:11

Róbert nem tudja sokáig megtartani a titkát Ágnes előtt. Hogy alakul László stand-up karrierje komoly kérdéseket vet fel a kapcsolatában. Nórát egy ismeretlen zaklatja telefonon. Zsuzsa bevallja a betegségét Vilmosnak, míg Miklós mindent megtesz, hogy kiderítse Zsuzsa titkát. Rudi és Krisztián Zsófi kegyeiért versenyeznek, míg Krisztián megpróbál segítséget kérni Tóbiástól, hogy miként bűvölhetné el Zsófit. Vajon sikerrel jár? Ádám harmincadik születésnapja számos meglepetést tartogat.
 

Zsolt a stand-up esten a színpadon kiüti Lászlót, amiért László kigúnyolja a randiját, Mirtillt. Mirtill megköszöni Zsoltnak, hogy így megvédte, és az éjszakát ott is tölti Zsoltnál. Később Zsolt megtudja, hogy valamikor László is randizott Mirtillel, és úgy dönt, szakít a nővel. Mirtill búcsúzóul elárulja Zsoltnak, hogy annak idején Lászlónak akadt egy „kis” problémája a férfiasságával. Később Gizella meglátja a verekedés nyomát Lászlón, aki azt hazudja, Zsolttal a kisbolt előtt lévő asztal miatt vesztek össze. Erre Gizella önkényesen arrébb viszi a problémás asztalt. Zsolt úgy dönt, leleplezi Lászlót, és a bisztróba stand-up estét szervez, amire Lászlót is elhívja, megemlítve Gizellának László korábbi sikeres stand-upjait. Ezután Gizella László poénjait akarja hallani. László közben megkéri Zsoltot, hogy mondja le a stand-up estet, de Zsolt erre nem hajlandó. László kénytelen nekiállni új poénokat gyártani, de nem nagyon megy neki. Gizella sértőnek találja László vicceit a volt feleségeiről, ezért Lászlónak az utolsó pillanatban rögtönöznie kell és a fellépése unalmasra sikerül. Zsolt pánikba esik a távozó vendégek láttán, és maga adja elő László egyik korábbi feleség-viccét. Mirtill örömmel dörgöli Gizella orra alá, hogy a sértő vicc őróla szólt. Mit szól ehhez Gizella?

 


Miklós megkéri Nórát, próbálja lebeszélni Margót arról, hogy aláírja az Ágnes által átadott szerződést.Margó végül úgy dönt, a férjével elfogadják a Berényi Kft által ajánlottakat, majd egy kis vakációra utazik rég nem látott férjével.

Ágnes felkéri Zsófit, segítsen neki a villa nappaliját átrendezni. Később Ágnes a rendezkedés közbenegy borítéknyi pénzre bukkan az egyik bútor hátára ragasztva. Úgy sejti, mégis megtalálta Róbert azta pénzt, amit Miklós annak idején Ágnestől lopott el. Ágnes visszarakja a pénzt oda, ahol találta és elhatározza, hogy csapdába csalja Róbertet. Közli vele, hogy megtudta, hogy a pénzt Miklós egy romos épületben rejtette el. Róbert nem akar elmenni érte, de Ágnes rákényszeríti. A helyszínen Róbert, hogy ne kelljen bemennie a romos épületbe, inkább bevallja, hogy a pénz a villában van. Ágnes elhatározza, hogy ad még egy esélyt Róbertnek.

Ágnessel való incidense után Róbert felveti Nórának, hogy költözzenek össze. Nóra visszautasítja Róbert ajánlatát, később viszont névtelen hívásokat kap. Róbert biztosítja Nórát, hogy nem ő hívogatja. Nóra végül rájön, hogy nem csak hívogatják, de figyelik is. Később Miklósra terelődik a gyanú, aki ugyanúgy tagad. Róbert és Miklós alaposan összevesznek azon, melyikük lehet Nóra zaklatója. Az sms-ek nyelvezetéből rájönnek, hogy tini lehet az illető, és Timit veszik elő, aki mindent tagad, de az üzenetet látva eszébe jut, ki lehet a zaklató. Nóra távollétében felhívja az illetőt, és megfenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem hagyja abba, amit csinál.

Vilmos gyanakodni kezd, amikor Zsuzsa egyre szentimentálisabban viselkedik, és egy ebéd során váratlanul elsírja magát. Később Vilmos rajtakapja Zsuzsát, hogy fájdalomcsillapítókat szed.Vilmos nyaggatására Zsuzsa bevallja, hogy súlyos beteg. Közben Attila, Miklós és Júlia kitalálják, hogy felújítják Bandi lakását a 18. Születésnapjára, de Zsuzsa nem kér az ajándékból. Miklós gyanakodni kezd, de Vilmos azt hazudja, hogy ő látta a lakást, és azon nincs mit felújítani. Végül Miklós felhívja Bandi iskoláját és üzenetet hagy a fiúnak.

Zsófi felbéreli Krisztiánt és Rudit Ágnes nappalijának az átalakításához. Rudi azonnal flörtölni kezd Zsófival, amit Krisztián nem néz jó szemmel. Zsófi élvezi a helyzetet, de amikor Rudi túl messzire merészkedik, Krisztián a falhoz nyomja, és felszólítja, hogy szálljon le Zsófiról. Rudi megérti, hogy Krisztiánnak még mindig kell Zsófi, ezért két hetet ad neki felszedni őt. Utána Rudi fog próbálkozni Zsófinál. Krisztián első körben felsül Zsófinál, de később már Tóbiástól kér segítséget. Vajon összejön Krisztiánnak a hódítás?

Zsófi és Ádám elhatározzák, hogy együtt tartják a 30. szülinapjukat. Közben kiderül, hogy Ádám nem 1985-ben, hanem 1984-ben született, így már betöltötte a harmincat. Ádám szerint nem ért el semmit 30 éves korára, amire az anyja büszke lenne. Hanna és Aliz ezért meglepetés-kiállítást szerveznek Ádám fényképeiből. Aliz feladata ellopni a képeket, de véletlenül letörli az összeset. Péter sikeresen visszaállítja a képeket, de amikor Aliz visszaviszi Ádámnak a laptopját, Ádám rajtakapja, így Aliznak hazugsággal kell előállnia.

#Barátok közt#titok#stand up#kapcsolat#zaklatás#schneider róbert#berényi ágnes#balogh nóra#berényi zsuzsa#vili bácsi#berényi miklós#bartha krisztián#szentmihályi zsófi#bokros ádám#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk