Barátok közt

Következő rész (2015. május 22.)

rtl.hurtl.hu

2015. május 21. 22:11

Honnan tudja Timi, ki zaklatja Nórát? Hanna meglepetést készít elő Ádám születésnapjára, de Aliz ezt is eltolja. László stand-up fellépésén vérig sérti Gizellát.

Miklós megtudja, hogy nem csak ő, hanem Róbert is megpróbált összeköltözni Nórával, és ez felháborítja. Alaposan összevesznek azon, hogy melyikük lehet Nóra zaklatója, de ekkor Nóra újabb üzenetet kap. Az sms nyelvezetéből rájönnek, hogy tini lehet az illető, és Róbert szerint Timi az első számú gyanúsított. Timi tagadja, hogy ő zaklatná az anyját, de az üzenetet látva, titkon eszébe jut valaki, aki viszont megtehette. Nóra távollétében felhívja az illetőt, és megfenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem hagyja abba, amit csinál.
 
Ádám elmeséli Hannának, hogyan veszíthetett el egy évet az életéből, és Hanna komolyan megsajnálja őt. Ádám attól fél, hogy nem ért el semmit 30 éves korára, amire az anyja büszke lenne. Hanna faggatja Ádámot az álmairól, és arra jut, hogy Alizzal meglepetés-kiállítást szerveznek Ádám fényképeiből. Aliz feladata ellopni a képeket, de véletlenül letörli az összeset. Péter sikeresen visszaállítja a képeket, de amikor Aliz visszaviszi Ádámnak a laptopját, Ádám rajtakapja, így Aliznak hazugsággal kell előállnia.
 
Gizella izgatottan készül László fellépésére, ő azonban magabiztosnak tűnik mindaddig, amíg nem szembesül Zsolt magas elvárásaival, és amíg Vilmos rá nem mutat, hogy a viccei nem túl jók. Gizella sértőnek találja László vicceit a volt feleségeiről, ezért Lászlónak az utolsó pillanatban rögtönöznie kell. Lámpalázasan lép a színpadra, és a fellépése unalmasra sikerül. Zsolt pánikba esik a távozó vendégek láttán, és maga adja elő László egyik korábbi feleség-viccét. Mirtill örömmel dörgöli Gizella orra alá, hogy a sértő vicc őróla szólt. Hogyan reagál Gizella? 
#Barátok közt#zaklatás#születésnap#stand up#fellépés#berényi timi#balogh nóra#holman hanna#bokros ádám#novák laci#bokros gizi

Címlapról ajánljuk