Barátok közt

Ez történt a héten (20. hét)

rtl.hurtl.hu

2015. május 15. 22:11

Ágnes mindent bevet, hogy az érdekeinek megfelelően tudja befolyásolni a Berényi testvéreket. Vajon sikerrel jár? Zsolt tőle szokatlan módon próbál társat találni magának. Attilát cserbenhagyásos gázolással vádolják meg, és úgy tűnik, hogy az ügy megoldása Júlia kezében van. Tud segíteni Attilának, vagy még nagyobb bajba sodorja? Krisztián még mindig könyörög Zsófinak egy második esélyért, de ismét olyat tesz, ami nagyban ront a lehetőségein. Hanna és Ádám egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Vajon meddig tart László stand-up karrierje?

Ágnes úgy dönt, hogy a cég elé viszi az ügyet arról, megvegyék-e Margó férjének találmányát. Miklós és Nóra nem szívesen megy bele a vásárlásba, Júlia és Attila viszont meggyőzhetőnek tűnnek. Vajon sikerül Ágnesnek keresztül vinni a tervét?
 


Aliz megtudja, hogy Zsolt regisztrált egy online társkereső oldalon és segít neki találkozni egy nővel. Az első randi rosszul sül el, mert Zsolt vérig sérti Mirtillt. Miután Zsolt bocsánatot kér, a nő ad neki még egy esélyt. Vajon hogy tud élni Zsolt a lehetőséggel?


 
Miután előző este elütött egy szarvast, Attila korán reggel elviszi az autóját a szerelőhöz, de László észreveszi a vércsíkot a kocsiján. Később Attilát beviszik a rendőrök kihallgatni cserbenhagyásos gázolás gyanújával. Júlia megtalálja Attila véres ruháját, és úgy dönt, hogy kimossa. Később Nóra újságolja, hogy a ruhákon lévő állati eredetű vér tisztázhatja Attilát. Júlia kénytelen bevallani, mit tett. Később Miklós és Nóra kimennek a cserbenhagyásos gázolás helyszínére, hátha találnak valamit. Miklós kiszúrja, hogy az egyik kirakat visszatükrözhette a balesetet. Miklós megszerzi és eljuttatja a biztonsági kamera felvételét a rendőröknek, ami teljes mértékben tisztázza Attilát. Júlia boldog, de Attila dühös rá, mert úgy véli, Júlia feltételezte róla, hogy ő gázolt valakit halálra. Később Miklós Vazul elgázolására célozva Ágnes előtt azt mondja Attilának, hogy nem ez lett volna az első eset, hogy vér tapad Attila kezéhez. Ágnes tudni akarja, mit értettek ezalatt. Attila ráhagyja, amikor Ágnes úgy tippeli, Miklós Attila egykori barátjára és Ágnes első férjére gondolt, aki öngyilkos lett. Később Miklós meglepődik, amikor a céges szavazáson Attila nem Miklós, hanem Ágnes javaslatát támogatja.
 

Rudi is szemtanúja lesz, amikor Krisztián még egyszer bepróbálkozik Zsófinál, de a nő elutasítja. Rudi kineveti Krisztián szánalmas próbálkozását, és a két férfi vitájának egy fogadás lesz az eredménye. Az fizeti vissza Zsoltnak az Enikő által ellopott pénzt, aki hamarabb tud meghódítani egy kiszemelt nőt. Először úgy tűnik, Rudi áll jobban, de amikor Krisztián úgy dönt, ez nem fair a lánnyal szemben, és beavatja, a lány hálából megcsókolja Krisztiánt. Zsófi viszont pont ekkor érkezik a konditerembe, és azonnal kirúgja. Később Zsolt felajánl egy pincéri állást Krisztiánnak, amit az el is fogad. Közben a Fittlaborban azt kezdik suttogni Krisztián tanítványai, hogy a férfi átment a konkurenciához, ezért végül Zsófi megkéri Krisztiánt, jöjjön vissza dolgozni. Rudi úgy véli, ezt azért tette Zsófi, mert tetszik neki Krisztián.
 

Hanna és Ádám riportot indulnak készíteni egy körhintással. Ádám a helyszínen jön rá, hogy a riportalany egy volt barátnője. Mivel Ádám úgy emlékszik, hogy a lány „teljesen őrült” volt, ráhagyja, amikor a lány feltételezi, hogy Hanna és Ádám együtt járnak. Hanna megírja az interjút, de a lány végül nem engedélyezi a cikk megjelenését. Hanna Ádámtól kér segítséget. Később a körhintás lány azt kéri Ádámtól, hogy csókolja meg, és akkor engedi az interjút. Ebbe viszont Ádám nem megy bele.


 
László úgy dönt, megint megpróbálkozik a stand-uppal, és míg Gizella a Háj Harcosok esti találkozójára megy, László újra fellép. Legnagyobb megdöbbenésére, miközben javában szidja Gizellát a közönségnek, Zsoltot és Mirtillt ismeri fel a közönség soraiban. Most mi lesz?

#Barátok közt#találmány#cserbenhagyás#gázolás#megoldás#esély#lehetőség#stand up#berényi ágnes#bartha zsolt#berényi attila#illés júlia#bartha krisztián#szentmihályi zsófi#holman hanna#bokros ádám#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk