Barátok közt

Következő rész (2015. május 12.)

rtl.hurtl.hu

2015. május 11. 22:11

Kap-e Zsolt egy második esélyt? Fel tud-e állni Krisztián ennyi pofon után? Mi lesz Attilával bizonyíték nélkül?

Miután Zsolt vérig sértette a könyvtárost a súlyára tett megjegyzéssel, Mirtill távozna. Zsófi azt mondja, Zsolt minden nőt elmar maga mellől, ezért Zsolt utána siet, és megpróbálja rávenni a maradásra, de sikertelenül. Később Zsolt közli Alizzal, hogy soha többé nem akar interneten ismerkedni. Ám amikor maga körül csak boldog párocskákat lát, mégis ír megint Mirtillnek, és bocsánatot kér a nőtől. Mirtill ad neki még egy esélyt.


 
Krisztián emészti magát, miután Enikő elhagyta és Zsófi sem akar már tőle semmit. Azért Krisztián mégis bepróbálkozik Zsófinál megint, de a nő elutasítja, aminek Rudi is szemtanúja lesz. Rudi kineveti Krisztián szánalmas próbálkozását, és a két férfi vitatkozni kezd, aminek az az eredménye, hogy fogadást kötnek. Az fizeti vissza Zsoltnak az Enikő által ellopott pénzt, aki hamarabb tud meghódítani egy kiszemelt nőt. Vajon ki fog nyerni?


 
Miután Attilát beviszik a rendőrök kihallgatni, László úgy véli, ez is azt bizonyítja, hogy tényleg Attila követte el a cserbenhagyásos gázolást. Júlia igyekszik házimunkával lekötni magát, és amikor megtalálja Attila előző este viselt véres ruháját, ijedtében kimossa. Később Nóra azzal a hírrel érkezik a rendőrségről, hogy a véres ruhák tisztázhatják Attilát, hiszen kimutatható, hogy embertől, vagy állattól származik-e a vér. Júlia kénytelen bevallani, mit tett. Mi lesz így Attilával?

#Barátok közt#második esély#pofon#bizonyíték#bartha zsolt#bartha krisztián#berényi attila#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk