Barátok közt

Előző rész (2015. április 28.)

rtl.hurtl.hu

2015. április 28. 22:10

Lászlóból jó humorista lenne? Enikő meggyanúsítja Barnabást. Rudi jó benyomást tesz Zsoltra.

László felkerekedik, hogy megtalálja a vevőt, akiről azt hiszi, hogy magával vitte a törlesztő részletre szánt pénzüket. László egy színházban bukkan az apró termetű vevő nyomára, aki fel is konferálja Lászlót, mint a következő stand-up comedy versenyzőt. A zavarban lévő László őszintén beszél a jelzáloghitelről, Gizelláról, és a drága focimezről, amitől az egész közönség dől a nevetéstől. László megnyeri a házi stand-up comedy versenyt, és otthon azt hazudja Gizellának, hogy üzleti tanácsadó lett egy cégnél.
 
Enikő mindent elkövet, hogy elterelje magáról a gyanút, ezért azt hazudja Zsófinak és Krisztiánnak, hogy Barnabás mérgezi Krisztiánt. Meggyőzi őket, hogy Krisztiánnak mielőbb el kell hagynia a kórházat, hogy végre biztonságban legyen. Hazaviszik Krisztiánt, aki egyre jobban érzi magát. Enikő úgy dönt, visszamegy a kórházba, hogy meggyanúsítsa Barnabást Krisztián megmérgezésével.


 
Rudi váratlanul visszatér, és mikor megtudja, hogy Enikő és Krisztián újra együtt vannak, alkoholba fojtja bánatát. Néhány feles után a bisztróban elárulja Zsoltnak, hogy kirúgták a hadseregtől, mert részegen kikezdett egy újonccal, és a felettesük rájuk nyitott. Később megérkezik Fasírt, és pókerezni kezdenek. A rafinált Fasírt elnyeri Rudi pénzét, de a volt katona nem hajlandó átadni a pénzt. Zsolt szeme láttára Fasírt Rudinak ugrana, de megijed Ruditól. Zsoltot annyira lenyűgözi Rudi, hogy azonnal munkát ajánl neki, azonban Rudi nem akar egy bűnözőnek dolgozni.
 

Hogy döntött végül Rudi? Nézd vissza az adást Most!

 
#Barátok közt#gyanú#stand up#novák laci#bárány enikő#bartha zsolt#bartha krisztián

Címlapról ajánljuk