Barátok közt

Következő rész (2015. április 28.)

rtl.hurtl.hu

2015. április 27. 22:11

Lászlóból jó humorista lenne? Enikő meggyanúsítja Barnabást. Rudi jó benyomást tesz Zsoltra.

László felkerekedik, hogy megtalálja a vevőt, akiről azt hiszi, hogy magával vitte a törlesztő részletre szánt pénzüket. László egy színházban bukkan az apró termetű vevő nyomára, aki fel is konferálja Lászlót, mint a következő stand-up comedy versenyzőt. A zavarban lévő László őszintén beszél a jelzáloghitelről, Gizelláról, és a drága focimezről, amitől az egész közönség dől a nevetéstől. László megnyeri a házi stand-up comedy versenyt, és otthon azt hazudja Gizellának, hogy üzleti tanácsadó lett egy cégnél.


 
Enikő mindent elkövet, hogy elterelje magáról a gyanút, ezért azt hazudja Zsófinak és Krisztiánnak, hogy Barnabás mérgezi Krisztiánt. Meggyőzi őket, hogy Krisztiánnak mielőbb el kell hagynia a kórházat, hogy végre biztonságban legyen. Hazaviszik Krisztiánt, aki egyre jobban érzi magát. Enikő úgy dönt, visszamegy a kórházba, hogy meggyanúsítsa Barnabást Krisztián megmérgezésével.


 
Rudi váratlanul visszatér, és mikor megtudja, hogy Enikő és Krisztián újra együtt vannak, alkoholba fojtja bánatát. Néhány feles után a bisztróban elárulja Zsoltnak, hogy kirúgták a hadseregtől, mert részegen kikezdett egy újonccal, és a felettesük rájuk nyitott. Később megérkezik Fasírt, és pókerezni kezdenek. A rafinált Fasírt elnyeri Rudi pénzét, de a volt katona nem hajlandó átadni a pénzt. Zsolt szeme láttára Fasírt Rudinak ugrana, de megijed Ruditól. Zsoltot annyira lenyűgözi Rudi, hogy azonnal munkát ajánl neki, azonban Rudi nem akar egy bűnözőnek dolgozni.

#Barátok közt#stand up#novák laci#bárány enikő#bartha zsolt#szentmihályi zsófi#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk