Barátok közt

Előző rész (2015. március 26.)

rtl.hurtl.hu

2015. március 26. 20:15

László és Gizella vajon egybekelnek? Vajon mi a célja Péternek a szerelmes videóval? Ágnes megszerzi Ádám noteszét.

Gizella és László hiába könyörögnek, az anyakönyvvezető nem adja össze őket. László vigasztalásul meglepetés piknikre viszi Gizellát, Vilmost és Bözsit. Vilmos és Bözsi együttes erővel ráveszik Lászlóékat, hogy menjenek haza, amikor megtudják, hogy otthon minden kész a friss „házasok” fogadására.
 
Péternek az az ötlete támad, hogy videót készít Gizella és László esküvőjére. A házban lakókat faggatja a házasságról, miközben kamerával rögzíti a válaszokat. Júlia elmondja, mi a szép a házasságban, Zsófi azonban kiábrándítja Pétert. Szerinte csak a szerelem a fontos. Péter így inkább a szerelemről faggatja a lakókat. Aliz naivan szerelmes a szerelembe, Enikő ennél fájdalmasabbnak látja a dolgokat. Péter végül egy jegygyűrűvel a kezében akarja megkérni Hannát, de Hanna nem ér rá.
 
Róbert rájön, hogy Brigitta és Ádám hazudtak, mikor azt mondták, hogy egy kiállításról ismerik egymást. Róbert elmondja Ágnesnek, hogy Ádám dzsigoló volt, és van egy notesze a klienseiről. Ágnes meg akarja szerezni a noteszt, hátha megtalálják benne Brigitta nevét is. Ágnes betör Ádám lakásába Ádám kulcsaival és végül megtalálja Ádám noteszét. Megfenyegeti Brigittát, hogy megmutatja a noteszt Brigitta férjének.
 
#Barátok közt#novák lászló#bokros gizi#illés péter#berényi ágnes#bokros ádám#epizódok#tartalom

Címlapról ajánljuk