Barátok közt

Előző rész (2015. március 25.)

rtl.hurtl.hu

2015. március 25. 20:15

Sikerül-e Ágnes bosszúhadjárata? Mi lesz a titokban szervezett lagzival? Kimondja-e László és Gizella a boldogító igent?

Ágnes arra készül, hogy megalázza egykori legjobb barátnőjét, hogy az is átélje a borzalmat, amit Ágnesnek kellett átélnie. Ennek érdekében kávéra invitálja Brigittát és annak férjét, Louist, a villába. Eközben Louis végig nagyon kedves Ágnessel, de nem hajlandó a Berényi Kft-vel üzletelni, mert Ágnes férjének a neve még mindig rosszul hangzik Németországban. Már úgy tűnik, Ágnes nem kapja meg az esélyt a bosszúra, amikor Róbert véletlenül megtudja, hogy Ádám és Brigitta régről ismerik egymást. Róbertnek ez rögtön gyanús lesz.
 
A titkos lagzi szervező bizottság megdöbben, amikor kiderül, mennyiért vállalja az élelmezést Zsolt a lagzin. Próbálnak valami más megoldást találni, de ez reménytelennek tűnik, ezért letesznek a bisztróban rendezendő lagziról. Végül Luca az, aki beveti magát Zsolt manipulálására, és a kislány képes elérni, hogy Zsolt kissé mérsékelje az árait.
 
Gizella és László boldogan készülnek az esküvőjükre. A nap folyamán azonban Gizellát egyre jobban zavarja, hogy az emberek látszólag el is felejtették, hogy ma van az esküvője. Egy idő után már Vilmosban is felmerül, hogy talán szólni kellene Gizellának, hogy lesz lagzi, még ha kisebb is, de végül ezt nem teszik meg. Gizella közben húzza az időt, és mire az anyakönyvvezető hivatalba érnek Lászlóval és a két tanúval, pont lemaradtak az időpontjukról. Az anyakönyvvezető közli, hogy ma biztosan nem fogja tudni összeadni őket. Most mi lesz?
 
#Barátok közt#berényi ágnes#novák lászló#bokros gizi#epizódok#tartalom

Címlapról ajánljuk