Barátok közt

Előző rész (2015. március 24.)

rtl.hurtl.hu

2015. március 24. 20:15

Mikor szabadul végre ki Miklós és Nóra? Aliz szerelmi élete elé újabb akadály kerül. Ágnes bosszúra készül.

Mivel Miklós és Nóra véletlenül bennragadtak a még át nem adott liftben, előbb veszekednek egy sort, majd később – László és Gizella esküvője kapcsán – a közös múltjukról kezdenek beszélgetni. A rossz emlékek után felidéznek néhány szép emléket is, ám ahogy közelebb kerülnének egymáshoz, a lift mégis megindul, és kiszabadulnak. Közben László és Gizella Vilmost és Bözsit kérik fel esküvői tanúknak, akik ezt elvállalják, bár közben bőszen készülnek a meglepetés lagzira.
 
Aliz és Ádám randira készülnek, amikor Luca hazajön az iskolából betegen. Kiderül, hogy bárányhimlője van, így Aliz kénytelen inkább vele lenni, mint Ádámmal. Aliz azon aggódik, hogy ha Luca szétvakarja a kiütéseit, akkor elcsúnyulhat. Ezt Zsolt úgy oldja meg, hogy kölcsön adja Lucának a bokszkesztyűit – így már nem tud vakarózni.
 
Ágnes megtudja, hogy Attila találkozóra készül egy fontos ügyféllel, akinek el akarja adni több iroda bérleti jogát az új iroda komplexumban. Hogy megmutassa mennyit ér, Ágnes hamarabb találkozik az illetővel, aki pár irodát ki is vesz. Ágnes ezt büszkén közli Attilával, de Attila elégedetlen. Szerinte az ügyfél több irodát is kibérelt volna, ha Attila vezeti a meetinget. Ágnes dühös Attila miatt. A hangulatán még tovább ront, amikor egykori legjobb barátnőjével fut össze, aki csúnyán cserbenhagyta Németországban. Ágnes előbb beolvas a nőnek, majd bocsánatot kér, és a két barátnő könnyek között kibékül. De Ágnes nem felejt, és úgy dönt, megbosszulja az őt ért megaláztatást.
 
#Barátok közt#berényi miklós#fekete aliz#berényi ágnes#epizódok#tartalom

Címlapról ajánljuk