Barátok közt

Előző rész (2015. március 23.)

rtl.hurtl.hu

2015. március 23. 20:15

Mi történik Krisztiánnal? Megoldódik-e Ádám problémája? Miklós és Nóra szorult helyzetben találják magukat.

Borbély doktor nem tudja, Krisztián mitől esett össze pont, mielőtt hazamehetett volna, az orvos ezért úgy dönt, Krisztiánnak még a kórházban kell maradnia. Amikor Zsófi megérkezik, hogy hazavigye a férfit, Enikő megtiltja neki, hogy láthassa, és elejt egy apró utalást, hogy esetleg Zsolt állhat a Krisztiánt ért támadás mögött. Zsófi ezzel meg is vádolja Zsoltot, de a férfi tagadja ezt. Mindeközben Enikő valamit bead Krisztiánnak, amit nem az orvos írt elő. Vajon miért teszi?
 
Ádám elmondja Nórának, hogy nem is emlékezett a halott nőre, akitől a szobrot örökölte, ezért utánanézett a jegyzeteiben. Kiderítette, hogy Erika, a halott nő, azért fizetett a szolgálataiért annak idején, mert a családja nem törődött vele, és annyira magányos volt. Amikor Ádám ezt a halott nő lányának, Arankának is elmeséli, a nő elsírja magát és végül úgy dönt, nem akarja a szobrot visszaszerezni Ádámtól.
 
László és Gizella Miklóst és Nórát kérik fel esküvői tanúnak. Mindketten el is vállalják, ám amikor Nóra megtudja, hogy Miklós lenne a másik tanú, visszalép. László és Gizella úgy döntenek, nincs szükségük felesleges feszültségre, ezért inkább lemondják Miklóst is. Közben a Szabó ikrek megrongálják a műszaki átadásra váró lift előtt hagyott „A LIFTET NE HASZNÁLJÁK” táblát, amit Vilmos ideiglenesen eltávolít, hogy helyrehozza. Nóra ezt nem tudja, ezért a vele veszekedő Miklós elől belép a liftbe, de Miklós követi, és végül együtt bent ragadnak.
 
#Barátok közt#bartha krisztián#bokros ádám#berényi miklós#dr. balogh nóra#epizódok#tartalom

Címlapról ajánljuk