Barátok közt

Ez történt a héten (2015. 12. hét)

rtl.hurtl.hu

2015. március 20. 20:15

Miklós Júliával szövetkezik, hogy eltávolítsa egymástól Nórát és Róbertet. Ágnes addig-addig igyekszik férje helyzetén javítani a börtönben, míg őt magát is megfenyegeti valaki.

Ádám és Aliz nagy csávába kerülnek a konditerem új edzője miatt, akiről megdöbbentő információk derülnek ki, amelyek a konditerem sikerére is hatással lehetnek. Minden kiderül Péter egészségi állapotáról. Enikő féltékeny Zsófi és Krisztián kapcsolatára, és amikor megtudja, hogy Krisztiánt hazamehet, sokkoló elhatározásra jut.
 
Miután Zsófi orvosnak öltözve besurrant a kórházba és szeretkezik Krisztiánnal, annak felmegy a láza, így nem mehet haza. Enikő tudomást szerez az intim együttlétről és nagyon féltékeny a kapcsolatukra.
 
Péter attól tart, ismét rákbeteg. Vilmosban, aki aznap segít árusítani a joghurtos kocsiban, igazi bizalmasra talál, amikor megkéri, menjen el vele az eredményért. Együtt örülnek, amikor kiderül, Péter egészséges.
 
Miklós, engedve Vilmos és Nóra nyomásának, eladja a kisboltot Lászlónak. Ezzel együtt szövetkezik Júliával, hogy eltávolítsák egymástól Róbertet és Nórát. Ezután Júlia áthívja magukhoz Nórát és Róbertet ebédre. Az ebéd alatt Miklós egy női alsóneműt rejt el Róbert kabátzsebében, ami később mindenki szeme láttára kiesik. Nóra menti meg a kínos szituációt, és azt hazudja, a bugyi az övé. Később Miklós szemtanúja lesz, hogy Nóra és Róbert között nem felhőtlen a viszony. Júliával közösen örülnek a sikerüknek, ám Róbert közli Júliával, tudja, hogy ez az ő műve.
 
Ágnes férje nincs jól a börtönben, de nem hajlandó elárulni, mi a baja. Róbert egy régi haverját, Istvánt kéri meg, hogy segítsen nekik. István kiutazik Berlinbe, de miután beszélt a börtön igazgatójával, Ludwigot megverik a cellatársai.
 
Tóbiás gyanakodva figyeli az új edzőt, Szilárdot, és nem alaptalanul. Szilárd valójában egy fitnesz guru, saját konditeremmel. Csak azért van a Fitt-Laborban, hogy az összes klienst elcsábítsa a saját termébe.
 
Ágnes újra kiküldi Istvánt Berlinbe, hogy fenyegesse meg Ludwig cellatársainak családját. Ágnes lakásába később egy téglát hajít valaki, rajta egy üzenettel: “állítsd le magad!” Zsolt Ágnes segítségére siet. Később azt mondja Ágnesnek, hogy megoldotta a problémát, Ludwignak nem lesz gondja a börtönben.
 
Aliz, aki aggódik a fogyókúrás csoportjának a jövője miatt, Ádámmal ellátogat Szilárd konditermébe, hogy megszerezzék az edzésterveit. Ám Szilárd elkapja őket. Aliz elmenekül, Ádám alig bírja kimagyarázni magát. Zsófi és Tóbiás inkább úgy döntenek, egy laza, fiatalos bár kellene a konditerembe.
 
Ádám és Nóra újabb tárgyalást folytat Gedeonnal a szoborról, amit Ádám örökölt. Gedeon rájön, hogy Ádám intim viszonyban volt az elhunyttal. Gedeon kikutatja Ádám selyemfiú múltját, és megzsarolja, ha nem adja vissza az örökölt szobrot, elmegy a lapokhoz az információval. Ádám nem hajlandó visszaadni a szobrot. Nóra biztosítja Ádámot, hogy Gedeon blöffölt, mert egy lap sem írhat Ádámról a beleegyezése nélkül. Ám kiderül, Gedeon nem is az újságokhoz vitte a történetet: Ádám sztorija különböző blogokban kezd terjedni. Róbert azt javasolja, hogy Ádám írassa meg a saját verzióját, ezért Ádám megkeresi Hannát, és őszintén kitálal.
 
Tóbiás megkérdezi Bözsit, nem akarna-e vitaminbárt nyitni a Fitt-Laborban, és Bözsi boldogan belemegy. Ám amikor megnyitja a vitaminbárt, Zsófi nem boldog. Mint kiderül, ő egy alkoholt is áruló bárra gondolt. Tóbiás egy trükkel eléri, hogy Zsófi mégis megbékéljen a vitaminbár gondolatával.
 
Krisztián olyan szépen gyógyul, hogy Dr. Borbély másnap reggel haza akarja küldeni, ami szomorúsággal tölti el Enikőt, mert azt hiszi, lehet még valami közte és Krisztián között, de minden reménye szertefoszlik, amikor észrevesz egy SMS-t Zsófitól. Közben Enikő véletlenül azt is megtudja, hogy Dr. Borbély az afrikai vörös béka mérgével végez gyógyszerkísérleteket, de a szernek van
mellékhatása. Másnap reggel Enikő különleges reggelit visz Krisztiánnak, és amikor a férfi hazaindulna, összeesik.
#Barátok közt#berényi miklós#illés júlia#berényi ágnes#epizódok#tartalom

Címlapról ajánljuk