Barátok közt

Előző rész (2015. március 20.)

rtl.hurtl.hu

2015. március 20. 20:15

Ádám nem kívánt hírnévre tesz szert. Bözsi új vállalkozásba kezd. Krisztiánt rejtélyes betegség támadja meg.
 

Ádám annak ellenére nem hajlandó visszaadni a szobrot, hogy Gedeon megzsarolta, a lapokhoz megy Ádám selyemfiú múltjával. Nóra biztosítja Ádámot, hogy Gedeon blöffölt, mert egy lap sem írhat Ádámról a beleegyezése nélkül. Ám hamarosan kiderül, Gedeon nem is az újságokhoz vitte a történetet: Ádám sztorija különböző blogokon kezd terjedni. Róbert azt javasolja, hogy Ádám írassa meg a saját verzióját, ezért Ádám megkeresi Hannát, és őszintén kitálal.
 
Tóbiás megkérdezi Bözsit, nem akarna-e vitaminbárt nyitni a Fit Laborban, és Bözsi boldogan belemegy. Vilmos pánikba esik, amikor Bözsi egy rakás gyümölccsel állít be, mert nem akar több lekvárt, de Bözsi megnyugtatja, hogy nem is arról van szó. Ám amikor Bözsi megnyitja a vitaminbárt, Zsófi nem boldog. Mint kiderül, ő egy alkoholt is áruló bárra gondolt. Aliz egy trükkel eléri, hogy Zsófi mégis megbékéljen a vitaminbár gondolatával.
 
Krisztián olyan szépen gyógyul, hogy Dr. Borbély másnap reggel haza akarja küldeni, ami szomorúsággal tölti el Enikőt. Később, amikor megköszöni Enikőnek a férfi, hogy ápolta, Enikő reménykedni kezd, hogy valami még lehet közte és Krisztián között, de minden reménye szertefoszlik, amikor észrevesz egy SMS-t Zsófitól. Közben Enikő véletlenül megtudja, milyen kutatásokat folytat Dr. Borbély, és hogy a szernek, amivel kíséretezik, milyen a mellékhatása. Másnap reggel Enikő különleges reggelit visz Krisztiánnak, és amikor a férfi hazaindulna, összeesik. Mi történt?
 
#Barátok közt#bokros ádám#fekete bözsi#bartha krisztián#epizódok#tartalom

Címlapról ajánljuk