Barátok közt

Előző rész (2015. március 19.)

rtl.hurtl.hu

2015. március 19. 20:15

Ki segít Ágnesnek? Aliz beszáll a nagy konditerem háborúba. Ádámot kísérteni kezdi a múlt.

Miután valaki bedobta egy téglával Ágnes ablakát, Zsolt a nő segítségére siet. Ágnes elmeséli, mi vezetett ide, és Zsolt úgy véli, Ágnes és Róbert a lehető legrosszabb módon kezelték a krízist. Zsolt azt is megígéri, hogy segít. Amikor Róbert hazaér, Ágnes hazudik neki arról, mi történt. Később Zsolt elmeséli Ágnesnek, hogyan sikerült megoldania a problémát, és ezentúl Ludwignak sem lesz gondja a börtönben.
 
Aliz, aki aggódik a fogyókúrás csoportjának a jövője miatt, Ádámmal ellátogat a konkurens konditerembe, hogy megszerezzék Szilárd, az edző edzésterveit. Ám Szilárd elkapja őket, és Aliz pánikban elmenekül. Ádám alig bírja kimagyarázni magát. Később Aliz elmeséli Zsófinak és Tóbiásnak a tervét, és hogy nem járt sikerrel, és együtt úgy döntenek, legalább egy szexis, fiatalos bár kellene a konditerembe.
 
Ádám épp egy fontos felvételi elbeszélgetésre készül Róbert reklámügynökségénél. Közben újabb tárgyalást folytat Ádám és Nóra Gedeonnal a szoborról, amit Ádám örökölt. Gedeon rájön, hogy Ádám intim viszonyban volt az elhunyttal. Gedeon addig kutat, amíg meg nem tudja, hogy Ádám valaha selyemfiú volt, és megzsarolja, hogy amennyiben nem adja vissza az örökölt szobrot, elmegy a lapokhoz az információval. Mit tesz Ádám?
 
#Barátok közt#berényi ágnes#fekete aliz#bokros ádám#epizódok#tartalom

Címlapról ajánljuk