Barátok közt

Előző rész (2015. március 17.)

rtl.hurtl.hu

2015. március 17. 20:15

Róbert kabátzsebéből egy női bugyi kerül elő. Ágnes férjét zaklatják a börtönben. Zsófiéknak komoly konkurenciájuk akad.

Miután Róbert megfenyegette Júliát, Júlia és Miklós elhatározzák, bosszút állnak a férfin. Júlia áthívja magukhoz Nórát és Róbertet. A vendégség alatt Miklós belopózik Júliáék nappalijába, és egy női alsóneműt rejt el Róbert kabátzsebében, ami aztán később mindenki szeme láttára ki is esik onnan. Vajon mit lép erre Róbert?
 
Ágnes szomorú hírekkel érkezik haza Berlinből. Férje nincs jól, 10 kilót fogyott a börtönben, de nem hajlandó elárulni, mi a baja. Róbert egy régi haverját, Istvánt kéri meg, hogy segítsen nekik. Ágnes nem bízik Istvánban, de Róbert megnyugtatja, hogy minden rendben lesz. István kiutazik Berlinbe, de rossz hírekkel tér haza. Miután megkereste a börtön igazgatóját, hogy beszéljen vele, Ludwigot csúnyán megverték a cellatársai.
 
Tóbiás még mindig nem biztos benne, hogy jó ötlet volt felvenni az új edzőt, Szilárdot. Zsófi biztosítja Tóbiást, hogy minden rendben lesz, Szilárd miatt nem kell aggódni. Tóbiás ennek ellenére gyanakodva figyeli a macsó férfit, aki még Zsófival is kikezd. Zsófi és Tóbiás aztán egy újsághirdetésből kénytelenek megtudni, hogy Szilárd valójában egy fitnesz guru, és saját konditerme van, nem messze az övéktől. Vajon Szilárd tényleg azért jött, hogy elcsábítsa Zsófiék vendégeit?
 
#Barátok közt#berényi ágnes#epizódok#tartalom

Címlapról ajánljuk