Barátok közt

Előző rész (2015. március 13.)

rtl.hurtl.hu

2015. március 13. 20:15

Vajon mit eszel ki Miklós és Júlia, hogy kiüssék Róbertet Nóra mellől? Péter reménykedik, hogy nem tért vissza betegsége. Enikő döbbenetes felfedezést tesz Krisztiánról.

Miután Gizella elhatározta, hogy támogatni fogja László tervét, hogy máshol vásároljanak boltot, amennyiben Miklós nem akarná eladni nekik az udvari üzlethelyiséget, most elbizonytalanodik, mert nem tudná itt hagyni ezt a házat. Nórának sem sikerül elérnie, hogy Miklós eladja a boltot Lászlónak. A felháborodott Vilmos azonban beolvas Miklósnak, aki emiatt meggondolja magát, és belemegy a kisbolt eladásába. Ezzel egy időben azt is elhatározza, hogy eltávolítja Róbertet Nóra mellől, Júlia segítségével.
 
Péter leplezi Hanna előtt, hogy nincs jól, mert attól tart, hogy visszatért a leukémiája. Titkolja, hogy épp aznap kell visszamennie a kórházba a leleteiért, amikor egy nagy futballmeccsre készül joghurtot árulni. Hanna megkéri Vilmost, kísérje el Pétert. Vilmos a foci miatt örömmel vállalja, aztán ügyetlenségével felbosszantja Pétert, aki mégis elárulja neki a titkát.
 
Zsófi rájön, hogy hiányzik neki Krisztián. Mivel megállapodtak, hogy nem találkoznak a kórházban, Zsófi azt találja ki, hogy beöltözik orvosnak és észrevétlenül besurran a kórházba. A terv sikerül, és Zsófi és Krisztián titkon egymáséi lesznek. Barnabás, aki véletlenül meghallja őket, tudatja Enikővel, hogy milyen hangokat hallott kiszűrődni a fürdőszobából. Enikő feldúltan beront Krisztián kórtermébe, ahol szemben találja magát az orvosnak öltözött Zsófival. Mit tesz Enikő?
 
 
#Barátok közt#berényi miklós#illés júlia#illés péter#bárány enikő#bartha krisztián#epizódok#tartalom

Címlapról ajánljuk