Barátok közt

Előző rész (2015. március 12.)

rtl.hurtl.hu

2015. március 12. 20:15

Tóbiás tényleg szteroidokat szed? Hogyan folytatódik Ágnes és Miklós harca a cégben? Sikerül Lászlónak megvenni a kisboltot?
 

Miután Szilárd megtalálta Tóbiás táskáját és Zsófi szteroidokat talált benne, Tóbiás kijelenti, hogy ő sosem szedne ilyesmit, és meggyanúsítja Szilárdot, hogy ő tette bele. Tóbiás az edzés megtartása után azonban rájön, hogy Szilárd sokkal alkalmasabb edző, mint ő. Ezért Tóbiás átmenetileg úgy dönt, beleegyezik, hogy Szilárd vegye át Krisztián helyét, de csak addig, amíg Tóbiás is megszerzi a megfelelő képesítéseket.
 
Attila próbálja helyre tenni azt, amit Miklós és Ágnes elrontott az üzleti partin. Annyit sikerül elérnie, hogy a cég tulajdonosai megszavazzák, hogy ha Ágnes és Miklós továbbra is folytatják kicsinyes harcaikat, akkor nem beszélhetnek többé ügyfelekkel. A két ellenfél azonban ezt újabb kihívásnak éli meg.
 
Lászlónak továbbra sem sikerült meggyőznie Miklóst, hogy adja el neki a kisboltot, ezért Nóra segítségét kéri. Később azonban László talál egy másik szimpatikus bolthelyiséget a háztól távol, amit meg tudnának venni Gizellával. Nóra Miklóst vádolja meg, hogy elűzi a barátaikat, hiszen Lászlóék úgy tervezik, ha megveszik azt a boltot, akkor el is fognak költözni. 
 
 
#Barátok közt#berényi ágnes#berényi miklós#novák lászló#epizódok#tartalom

Címlapról ajánljuk