Barátok közt

Előző rész (2015. március 06.)

rtl.hurtl.hu

2015. március 6. 20:15

Krisztián ismét reményt kelt Enikőben. László győz a Berényiek felett, de elveszít egy esküvőt. Zita utolsó nagy dobása lebilincselőre sikerül.


Krisztián elmagyarázza Enikőnek, hogy előző nap azért ütötte le Barnabást, mert nem tűrhette, hogy a férfi hazudott Enikőnek a terhes feleségéről, és még flörtölni is próbál utána. Enikő számon kéri Barnabáson a terhességet, de ő hidegen elutasítja Enikő vádjait azzal, hogy ő sosem ígért semmit. Krisztián később felfüggeszti a kapcsolatát Zsófival arra az időre, amíg kórházban van, hogy ne okozzon több fájdalmat Enikőnek. Végül akaratlanul is új reményt kelt a lányban, amikor arra kéri, beszélgessen vele néha, hogy gyorsabban múljon a kórházban töltött idő.
 
László örömmel konstatálja, hogy a Berényi Kft rendben átutalta a víztisztító csapok árát, Júlia azonban már nem ilyen boldog, amikor megtudja Bözsitől, hogy a csapok hibásak. László nem hajlandó visszafizetni a vételárat, Miklós és Ágnes pedig egymást hibáztatják a kialakult helyzetért. Attila rámutat, hogy László sikeresen manipulálta Miklóst és Ágnest egymás ellen. Gizella meghallja Miklós és László vitáját a bizalomról és barátságról, és titkos telefonhívást bonyolít. László később megtudja, hogy Gizella lemondta az esküvőjüket. Most mi lesz?
 
Zita megsértődik azon, hogy a családja búcsúbulit tervez a távozására. Attila sem boldog, hogy Zitának el kell mennie, de úgy véli, ez az egyetlen módja, hogy a lányát megóvja Ágnes rossz hatásától. Péter megmutatja Zitának azt a tévéfelvételt, amikor Vilmossal lepedőt feszítettek ki a pláza tetejére és Vilmos leesett. Ez Zitának szöget üt a fejében, és lemondja a családi ebédet. Attila és Júlia a parkban találják meg végül, ahol nyúljelmezben egy fához láncolta magát, hogy felhívja a figyelmet az állatkísérletekre.
 
#Barátok közt#bartha krisztián#bárány enikő#novák lászló#berényi#berényi zita#epizód#tartalom

Címlapról ajánljuk