Barátok közt

Előző rész (2015. február 26.)

rtl.hurtl.hu

2015. február 27. 0:48

Sikerül Miklósnak meggyőznie Nórát, hogy újra együtt legyenek? Maradhat-e még Zita vagy most már tényleg mennie kell? Ki nyeri meg a desszert versenyt: Péter, vagy Bözsi?
 

Nóra felsorolja a különböző okokat, amiért nem lehet újra együtt Miklóssal, de Miklóst hidegen hagyják Nóra indokai, eltökélte, hogy vissza fogja szerezni Nórát. Miután megoldották Rucskay ügyét, Zsófi felveti Miklósnak, hogy mi lenne, ha ők is megpróbálnák elsimítani a dolgokat kettejük közt. Miklós azonban kiábrándítja Zsófit: neki Nóra kell. Nóra ezek után Zsófi képébe dörgöli, hogy ő visszautasította Miklóst, úgyhogy Zsófié lehet. 

Júlia harcolna Zitáért, hogy maradhasson, és Zita sem akar hazamenni az anyukájával, Attila azonban Mártával ért egyet. Nemcsak azért, mert Zita rosszat tett és ennek következményei kell, hogy legyenek, hanem mert kiderült, hogy Ágnes volt az, aki megadta az utolsó lökést Zitának. Attila fél, hogy Ágnes rossz hatással lesz Zitára, ha a kislány hosszú távon a közelében lesz. 

Bözsi és Péter is készül a nagy desszert versenyre, amit végül Bözsi nyer meg. Péter teljesen elkeseredik, hogy egy amatőr nagymama győzte le. Bözsi is csak addig boldog, amíg el nem kezdődik a fotózás a verseny után. Az ő fagylaltjáról szóló cikk fotóin végül csak Aliz lesz rajta. Bözsire, az öregasszonyra, már senki nem kíváncsi. 
#Barátok közt#epizódok#tartalom#berényi attila#bartha zsolt#berényi miklós#fekete aliz#vili bácsi

Címlapról ajánljuk