Barátok közt

Előző rész (2015. február 25.)

rtl.hurtl.hu

2015. február 25. 20:20

​Mi lesz Zita büntetése? Hogyan reagál Gizella, amikor megtudja, hogy László Zsolttól kért kölcsön?  Kit akar visszakapni Miklós: Nórát vagy Zsófit? 

Zitát két rendőr hozta haza, miután betört egy farmra, hogy kiszabadítsa az ott nevelt nyulakat. Attila megtudja, hogy korábban Ágnes is segített neki. Amikor Attila elmegy Ágneshez, hogy beszéljen vele, kiderül, hogy húga még mindig a múltbeli sérelmeken rágódik. Közben Zita anyukája, Márta is tudomást szerzett a nyúl incidensről és most eljött Zitáért, hogy hazavigye. 

Gizella csalódik Lászlóban, amikor megtudja, hogy Zsolttól kért kölcsönt egy újabb üzleti ötlete megvalósítására. Lászlónak sikerül megbékítenie Gizellát, hiszen ő csak azért kért kölcsön Zsolttól és fektetette be az összes megtakarított pénzüket, hogy aztán még többet keressenek és Gizella megkaphassa az álomesküvőt. Gizella megbocsát, de titokban azt gondolja, hogy László bele fog bukni az üzletbe.

Zsófi úgy érzi, egyre közelebb kerül Miklóshoz, amíg Rucskay ügyén dolgoznak együtt. Tetszik neki Miklós jó oldala. Miklós azonban Nórát kérdezi meg arról, hogy nem akarja-e helyrehozni a dolgokat kettejük között.
#Barátok közt#epizód#tartalom#berényi attila#berényi miklós

Címlapról ajánljuk