Barátok közt

Előző rész (2015. február 23.)

rtl.hurtl.hu

2015. február 24. 1:25

​Péter és Hanna alkalmazni akarják Bözsit. Zita nyulakat mentene. László kölcsönkér Zsolttól. 

 

Miután Péter lebukott, hogy meg akarja szerezni Bözsi fagylalt receptjét, izgatottan meséli Hannának, hogy muszáj nevezniük a versenyre. Péter elhatározza, hogy ő is megalkotja a tökéletes ízű joghurtot, és legyőzi Bözsit. Megkéri Hannát és Zitát, hogy hozzanak tökéletes joghurtot a beszállítójuktól. Bözsi közben megbízza Lucát, hogy kémkedjen neki, mit alkotnak Péterék. Péter és Hanna képtelenek előállítani a tökéletes ízű joghurtot és végső elkeseredésükben Júliához fordulnak segítségért, aki azt tanácsolja nekik, béreljék fel Bözsit szakácsnak a joghurt üzletükhöz. Vajon Bözsi elvállalja a megbízást?

Miután Zita visszaér Péter beszállítójától, teljesen maga alatt van. Több száz nyulat látott, akiket egy hatalmas kamionra pakolnak fel. Zita kideríti, hogy a kamion egy kozmetikai cégé, ami a termékeit akarja a nyuszikon tesztelni. Zita aláírást gyűjt a nyulak megmentéséért, és Attila legnagyobb meglepetésére Ágnes személyében talál szövetségest.

Lászlót bántja, hogy rossz anyagi körülményeik miatt nem tudja megadni Gizellának az álom esküvőt. Szerencséjére azonban egy volt ismerőse megkeresi őt egy üzleti ajánlattal. Vegye meg tőle azt a 100 darab víztisztítót, ami a nyakán maradt, tuti üzlet. László fellelkesedik, pénze azonban nincs, hogy megvegye mind a százat. Ezért Gizella tudta nélkül először Tóbiástól, majd Miklóstól kér segítséget. Miután azonban egyiküknél sem jár sikerrel, László kénytelen Zsolthoz fordulni, és uzsorakamatra kölcsönt venni fel.
#Barátok közt#epizódok#tartalom

Címlapról ajánljuk