Barátok közt

Előző rész (2015. február 20.)

rtl.hurtl.hu

2015. február 20. 20:15

Róbert és Miklós között tovább mérgesedik a helyzet. Vajon mit szól Tóbiás anyja ahhoz, hogy majdnem nagymama lett? Péter lebukik, amikor el akarja lopni Bözsi fagylalt receptjét.

Miklósnak sikerül átmenetileg távol tartania Róbertet Nórától és Timitől. Róbert dühös, amiért Miklós megint túljárt az eszén, Ágnes azonban megnyugtatja, hogy ketten együtt legyőzhetik Miklóst. Miklós és Timi viszonya még mindig nem felhőtlen, Róbert pedig szembesíti Miklóst, hogy az apja pénze ugyan nála van, őt viszont Miklóssal ellentétben szívesen látja Nóra és Timi vacsorára.

Zsófi hiába panaszkodik Júliának Tóbiásról és Margóról, Júlia nem ad Zsófinak igazat. Ennek hatására Zsófi bocsánatot kér Margótól, és elkotyogja neki, hogy Tóbiással majdnem gyereket vállaltak. Zsófi ezt követően bocsánatot kér Tóbiástól is, és megbeszélik, hogy soha többé nem beszélnek ilyen hangnemben egymással. A közös családi vacsorán Margó abban reménykedik, hogy Tóbiás és Zsófi egyszer majd meggondolják magukat, és neki tényleg lesz egy unokája.

Bözsi megkéri Pétert, kóstolja meg a saját készítésű fagylaltját, amivel egy desszert versenyre akar nevezni. Péter elképesztően finomnak találja a fagyit, de azt hazudja Bözsinek, hogy nem valami jó. Péter a fejébe veszi, hogy ő is nevezni akar a versenyre, de tart attól, hogy Bözsi készítményét nem tudja felülmúlni. Péter elhatározza, hogy megtudja, hogyan készítette Bözsi a fagylalt költeményt, és eltereli Vilmos figyelmét, hogy bejuthasson a lakásba. Bözsi azonban a vártnál korábban érkezik haza a kertből, és Péter lebukik, hogy Bözsi fagyiját eszi. 
 
#Barátok közt#epizódok#tartalom

Címlapról ajánljuk