Barátok közt

Előző rész (2015. február 12.)

rtl.hurtl.hu

2015. február 12. 23:43

​Enikő megtudja, hogy új szerelmének valóban családja van. Nóra elvállalja Tóbiás anyjának perét. Aliz nyilvánosan prostituáltnak nevezi Ádámot.
 
 

Miután Dr Borbély és Enikő közt egy csók végre megtörte a jeget, amikor együtt töltötték a parkban az ebédidőt, megbeszélnek egy esti randevút. A Rózsába érkező Dr Borbélynak megcsörren a telefonja. Miközben a feleségével beszél arról, hogy mindjárt hazaér, Krisztián kihallgatja őt. Krisztián és Aliz egyet értenek abban, hogy szólni kellene erről Enikőnek. Krisztián meg is teszi, miután tanúja volt, hogy Dr Borbély a kórházbeli sürgős konzílium miatt lemondja a randit. Enikő nem hisz Krisztiánnak, de mégis tárcsázza a kórházat, és érdeklődik a sürgős orvosi konzíliumról. A kórházban nem hallottak ilyesmiről. Enikő összeomlik, Krisztiánnak igaza volt, Dr Borbély hazudik.
 
Nóra még mindig azon dilemmázik, etikus-e, ha beváltja a Gedeon-féle munkából származó csekket. Miután megtudja Miklóstól, hogy a Novák Lacinak ígért lift-projekt miatt a Berényi kft kevesebb osztalékot fog fizetni, úgy dönt, beváltja a csekket. De mikor a Róberttel való randevúja után a parkban sétál, megszólítja őt Pécsi Margó, Tóbiás anyukája. Elmesél neki egy végrehajtási szakaszban lévő ügyet, amelybe amiatt került, hogy a bogaras feltaláló ex-férjének kezességet vállalt egy bankkölcsön felvételnél, most pedig elvesztheti a lakását. Nóra elvállalja az ügyét, mert ha be tudják bizonyítani, hogy a kezesség vállalás kényszer hatására történt, nyert ügyük van. Mivel nem így történt, Tóbiásra volna szükségük, hogy hamisan tanúskodjon az apja ellen.
 
Miután Aliz feldúltan otthagyta a joghurt-fotózást, mert a pornózásra emlékeztette, nem tud elfogadható választ adni Ádámnak, hogy mi baja. Végül a benzinkutasnak törlesztendő adósságra hivatkozik. Ádám elmegy a benzinkútra, hogy kifizesse az adósságot, de megtudja, hogy Aliz már rendezte. Aliz bevallja, hogy Zsolttól kért kölcsön, hogy visszafizesse a benzinkúti pénzt, de Zsolt uzsorakamatra adott csak neki. Zsolt elmondja Ádámnak, hogy Aliz fizethette volna minden tartozását a pornózásból, de amikor felvételt akartak Alizzal készíteni, Ádám véletlenül épp arra járt, így az került felvételre, ahogy Aliz és Ádám szexel. Este a Rózsában Aliz Ádám szemébe vágja, hogy kettőjük közül Ádám tudja jobban, mit jelent prostituáltnak lenni, hiszen ő az volt. Ádám dühében szakít Alizzal.
 
#Barátok közt#tartalom#epizódok

Címlapról ajánljuk