Barátok közt

Előző rész (2015. február 11.)

rtl.hurtl.hu

2015. február 11. 20:09

​Zsófi Timi zsarolása által újra közel kerül Krisztiánhoz. Aliz nem tud szabadulni a rossz lelkiismeretétől. Enikő új fellángolása kérészéletűnek bizonyul.

Timi megzsarolja Zsófit azzal, hogy elmondja a titkát Krisztiánnak, ha Zsófi ki meri rúgni azért, mert lopott egy vendég pénztárcájából. Zsófi egészen addig nem veszi komolyan Timi zsarolását, míg nem látja Timit és Krisztiánt kettesben beszélgetni épp a Krisztiánnal tervezett randijuk előtt. Zsófi megijed, és fizet Timinek. Krisztián azonban nem tud meg semmit, és Zsófival újra szexelnek a konditerem irodájában.

Aliz alig kap fizetést Zsolttól, mert Zsolt levonta Aliz adósságának első törlesztő részletét Aliz fizetéséből. Ádám sajnálja Alizt, segíteni szeretne, de ehhez pénzt kell szereznie egy új fényképezőgépre. Felajánlja, hogy reklámfotókat készít Hanna és Péter joghurt eladásához, így előleget kap Hannától, hogy új gépet vegyen, és felkéri Alizt modellnek. Aliz örömmel vállalja, de az erotikusba hajló fotózás rossz emlékeket idéz fel benne.

Enikő mindent elkövet, hogy kiengesztelje az orvost, akinek véletlenül az arcába kent egy szelet habos tortát. Még ajándék kávéval is kedveskedik másnap a kórház előtt, de ezzel sem ér el eredményt. Amikor azonban összetalálkoznak a parkban, végre megtörik a jég kettőjük közt. Az ismerkedés egy csókkal záródik.  
#Barátok közt#epizódok#tartalom

Címlapról ajánljuk