Barátok közt

Előző rész (2015. február 10.)

rtl.hurtl.hu

2015. február 10. 21:02

​Hogyan dönt Zita: megy vagy marad? Milyen konfliktusba kerül Enikő? Milyen ármánykodással szerez pénzt Timi?

Attila kiakad, amiért Márta választásra kérte Zitát, Zita pedig fél, hogy megbántja anyját azzal, hogy Attiláéknál akar maradni. Végül azonban sikerül megbeszélniük, Márta megérti, hogy miért jobb a lányának itt. Péter, Júlia és Attila is örül annak, hogy Zita náluk marad még egy ideig.
 
Enikő konfliktusba keveredik a bisztró egyik vendégével, Barnabással, aki később megmenti egy ember életét, aki félrenyelt. Barnabásról kiderül, hogy orvos és ugyanabban a kórházban fog dolgozni, mint Enikő. Enikő aggódik, hiszen udvariatlan volt. Aliz azt tanácsolja neki, hogy adjon egy ingyen sütit engesztelésül. Azonban Enikő véletlenül képen törli Barnabást a sütivel, aki azt hiszi Enikő direkt csinálta.
 
Timi elkezd Zsófinál dolgozni, miután Nóra nem adott neki pénzt. Véletlenül kihallgatja Zsolt és Zsófi beszélgetését, amiből megtudja, hogy Zsófi hazudott Krisztiánnak. Krisztián azt hiszi, Zsolt megint megverte Zsófit. Amikor Zsófi később lopáson éri Timit, Timi közli vele, hogy nem rúghatja ki, mert akkor mindent elmond Krisztiánnak.
 
#Barátok közt#epizódok#tartalom

Címlapról ajánljuk