Barátok közt

Előző rész (2015. február 05.)

rtl.hurtl.hu

2015. február 5. 20:55

​Sikerül-e a Kertész lakásban rendet tenni? Lászlónak új ötlete támad, honnan szerezhetne pénzt az esküvőre. Hogy birkózik meg Aliz a filmes feladattal? 

Vilmos megpróbálja rávenni Bözsit, hogy szabaduljanak meg a rengeteg doboz befőzés egy részétől, de Bözsi erre nem hajlandó. Enikő is megpróbál segíteni, és beszél Bözsivel is, de Bözsi nem hajlandó az érveit elfogadni. Enikő elmondja Vilmosnak, hogy milyen félelmet lát Bözsi viselkedése mögött, és Vilmos megértő mondatai meghatják Bözsit. Vajon ez segít megoldani Bözsi problémáit?

László rájön, Gizella mennyire szeretne nagy esküvőt, akármennyire is fogadkozik a nő, hogy beéri kicsivel. Lászlónak támad egy ötlete, honnan tehetne szert extra bevételre, és ingyenes házhozszállítást kezd hirdetni a boltban, aminek az árát stikában beépíti a termékek vételárába. Az új szolgáltatás nagy siker lesz, és Lászlóékat megrendelések tömege árasztja el. Mégis meglesz a nagy esküvő? 

Aliz kitalál egy hazugságot, hogy Ádám ne tudja meg, hogy egy szállodába indul, ahol pornót fog forgatni. De Ádám meglepi ott Alizt, aki kénytelen megkérni Zsolt emberét, hogy figyelmeztesse a stábot, ne jöjjenek. Közben Aliz azt hazudja Ádámnak, csak őt akarta meglepni, és a párocska a szerelmes együttlétet még filmre is veszi. Miután Ádám távozik a szállodából, Zsolt megérkezik. Aliz közli vele, hogy mégsem csinálja meg a pornó jelenetet, de addigra Zsolt megtalálja az Alizról és Ádámról készült felvételt. Most mi lesz? 
#Barátok közt#epizód#tartalom

Címlapról ajánljuk