Baleset-bűnügy

Elkapta a rendőrség a férfit, aki betörte a szegedi Fidesz-iroda ablakát

rtl.hurtl.hu

2024. április 7. 14:48

A 22 éves férfi beismerte, hogy ő törte be a szegedi Fidesz-iroda ablakát.

A szegedi rendőrök előállították azt a 22 éves férfit, aki betörte a Fidesz belvárosi irodájának egyik ablakát, írta vasárnap délután a rendőrség honlapja.

A hatóságokhoz szombat hajnalban érkezett a bejelentés, hogy a Victor Hugo utcában egy iroda ablakát tenyérnyi nagyságú betondarabbal betörték. A nyomozók néhány órán belül azonosítottak, majd előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra egy 22 éves szegedi férfit, aki be is vallotta, hogy ő törte be az ablakot.

A rendőrség azt közölte, hogy az ügyben rongálás és garázdaság bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az eset bár péntekről szombatra, éjszaka történt, a Szegeder információi szerint még szombaton este 10 órakor is polgárőrök őrizték a Victor Hugo utcát.

Az iroda ablakát már nem először dobják be, a legemlékezetesebb eset 2022 júliusában volt, amikor Molotov-koktéllal dobták be az üveget.

Nyitókép: A civilek és ellenzéki pártok „A korrupció kormánya ellen” címmel meghirdetett tüntetésének résztvevői egy-egy korrupciós történetet elmesélő szórólapot ragasztanak ki a szegedi Fidesz-iroda bejáratához 2015. április 20-án – Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI

#Baleset-bűnügy#szeged#fidesz#iroda#ablak##rendőrség#polgárőr#letartóztatás#törés

Címlapról ajánljuk