Baleset-bűnügy

Káosz, autó a kamion alatt: videó az M7-en történt tömegbalesetről

rtl.hurtl.hu

2024. február 25. 13:23

Az M7-es Balaton felé sávján történt tömegbaleset, közölte a katasztrófavédelem, akik videót is megosztottak a káoszról.

Köd, káosz, autó a kamion alatt: több helyszínen több gépkocsi karambolozott a vasárnap reggeli órákban az M7-es autópálya mindkét oldalán, írja Facebook-oldalán a BM Országos Katasztrófavédelmi főigazgatóság. A hatóságok videót is megosztottak a mentésről és a baleset utáni káoszról.

A balesetekben egy autóbusz, kamionok, kisteherautók és személygépkocsik is érintettek voltak. A Balaton felé vezető sávokon, Pázmánd közelében, két helyszínen futottak egymásba járművek, míg a főváros felé, Velence és Kápolnásnyék között egy több száz méteres szakaszon történtek karambolok.

Korábban arról írtunk: feltételezhetően a sűrű köd nyomán kialakult rossz látási viszonyok miatt történtek a balesetsorozat.

A székesfehérvári, a dunaújvárosi, a sárbogárdi, a péti, a siófoki, a szigetszentmiklósi és a törökbálinti hivatásos, valamint a pázmándi és a mezőfalvai önkéntes tűzoltók, illetve a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó Egyesült tagjai vonultak ki a balesetekhez. A műszaki mentés még a délelőtti órákban is tartott. Az egységek egyebek közt tűzoltódaru segítségével szabadítottak ki egy személyautót, amely egy kamion alá szorult.

A helyszínen készült felvételt alább lehet megnézni:


Nyitókép: Facebook

#Baleset-bűnügy#köd#káosz#baleset#katasztrófavédelem#m7#Videó#tömegbaleset#autó#kamion#balaton

Címlapról ajánljuk