Baleset-bűnügy

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a forgalommal szemben hajtó audis felkutatásában

rtl.hurtl.hu

2024. január 26. 12:34

Mutatjuk, kit keres a rendőrség.

Az rtl.hu egyik olvasója küldte a felvételt arról, ahogyan Pásztón, a forgalommal szemben haladva menekült egy autós a rendőrök elől csütörtökön. A járművét Jobbágyiban találták meg kiégve. A fedélzeti kamerával készült videón jól látható, ahogy az autó a 21-es főút lehajtóján, szemben a forgalommal érkezik, mögötte a szirénázó rendőrautóval.


Az ügy kapcsán a rendőrség most azt közölte, hogy a lakosság segítségét kérik a jármű vezetőjének felkutatásában.

„Az egyenruhások megkülönböztető fény- és hangjelzés használata mellett követték a járművet, ami a 21-es főútra másokat veszélyeztető módon a forgalommal szemben haladt fel. Ezt követően a jármű Jobbágyi településre hajtott be, majd ott a sofőr a gépkocsit hátrahagyva a helyszínről elfutott. A jármű vezetőjének felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek. A gyalogosan menekülő sofőrről kamerafelvétel készült” – olvasható a közleményben. Íme, a keresett személyről készült fotó:

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a forgalommal szemben hajtó audis felkutatásában
Fotó: Police.hu

Aki bármit tud a férfiról, az jelentkezzen személyesen a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon (3100 Salgótarján, Kossuth út 5.), vagy hívja a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-32-312-148-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-810-107„Telefontanú" zöld számon, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Nyitókép: RTL

#Baleset-bűnügy#fehér#audi#keresik#elkövető#menekülés#pásztó

Címlapról ajánljuk